Nejste přihlášen/a.
Ahoj, můj problém zažilo/zažívá a asi bude zažívat hodně lidí. Každopádně nechal mě přítel, kterého jsem hrozně milovala, kvůli jiné holce. Řekl mi, že si mám najít někoho lepšího, že určitě najdu kluka, který mě bude mít rád, atd. Jenže já mám v hlavě jenom jeho, nedokážu na něj přestat myslet a hodně to bolí, takový nepříjemný fyzický stav, kdy je člověk úplně slabý a nemá sílu ani chodit.. U srdce píchá neustále... Ráda bych se z toho co nejrychleji dostala, máte nějaké tipy, jak na to? Budu ráda za každou odpověď!
Víte, ono je to tak, že teprve po nějakém čase se z toho dostanete, nejde to hned, dobré rady už tu máte, jen vydržte. Bolest bude slábnout, až zmizí, ale opravdu tomu dejte čas, jinak to nejde.
A nesnažte se hned si hledat náhradu, pro nový vztah napřed musíte mít vyřešeno v sobě to staré.
Zabav se nějakou činností = práce, sport.
Jedno z nejlepších na vyčištění hlavy je lezení - přihlaš se do hor. oddílu nebo na nějaký kurz (lepší než sama chodit oblejzat šutry v lese - poznáš nové lidi a ohlídají tě aby ses nezrakvila)
Začíná zima, tak např. výlety na běžkách - opět ve společnosti, můžeš i na blind jezdit na víkendy na chatu s tím že se najde nějaká partička s kterou půjde jít na výlet.
Chvíli se zklidni a uvědom si, co jsi a kdo jsi. Chápu a moc dobře vím, jak rozchod a zrada bolí. Ale musíš si uvědomit, že jsi ty, kdo si žije svůj život. Nejsi někdo, kdo žije pro někoho. Ne! Žiješ pro sebe. Zapracuj na svém sebevědomí. Zajdi si k holiči, kup si na sebe něco pěkného, namaluj se, usměj se, narovnej se v ramenou, bradu nahoru a ať se podívá, o co přišel! Nehrej si na silnou, ale buď silná. Buď svá! Udělej si to tak, abys žila krásný a kvalitní život. A on? Ať jen šoupe nohama. Hodně štěstí!
Mám docela dobrý recept: nechtít se z toho dostat moc rychle. Tlačíte na pilu. Porozchodové fáze mají svůj spád, dejte jim prostor. Mezi námi, já se rozešla s přítelem, se kterým jsme oba už dlouho věděli, že to dlouhodobě nefunguje. Po dvou měsících první rande, ale nějak to nešlo. Netušila jsem ani proč. Až po 3-4 měsících jsem cítila, že už můžu jít dál. Až tahle fáze přijde, ucítíte to; do té doby si projděte vším, čím si člověk po ošklivém rozchodu od milovaného člověka projít má. Bude to bolet, to ano...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.