Dnes jsem se vzbudil dost brzo a hned jsem zjistil že nemůžu hýbat s rukou takový hnusný pocit, druhou rukou jsem ji musel přehodit, po tom mi hned do ní natekla krev a panečku to byl hnus. Může se něco stát při tomto stavu? Počítám že jsem měl skříplou asi tepnu takže hádám že je možná sraženina?
Normálně se to stává, není to nic problematického, jen je to pěkně nepříjemné mravenčení, když ruka ,,přichází k sobě´´. Je ale taky pravda, že vím o jednom případu, kdy kolega z práce byl silně pod vlivem alkoholu a po probuzení zjistil, že ruku vůbec necítí. Bohužel, možná to přeležel příliš dlouho, došlo k nějakým problémům s nervy ruky a dodnes - už asi 10 let je na částečném invalidním důchodu.
Mně se toto stávalo hodně v dětství.Probudila jsem se a ruka "nikde". Také jsem jí musela zvednout druhou rukou a hned po té nastalo nepříjemné mravenčení,do té doby než přišla zase k sobě. Tehdy jako dítě jsem to neřešila.Myslím si,že je to slabé prokrvování,možná by jste to měl říci radši lékaři,až tam s něčím někdy půjdete.
Jedná se o nedostatečné prokrvení, sraženina nehrozí. Ale také vím o jednom případu, kdy potom paní měla dlouhodobé problémy s citlivostí. Jestli to bylo trvale poškozené, to nevím, ale minimálně půl roku běhala po doktorech. M.
Mě se to stalo zrovna dneska...hnusný to je, ale je to asi normální. Hlavně v mladém věku. Později už bych si asi dávala pozor, abych usnula ve správné pozici.
Tohle se mi stává běžně, téměř denně. Vždy si ručičku ve spánku zkroutím do neuvěřitelné polohy. Nebo nechám jednu ruku za hlavou, ta se odkrví, tak si pro ní musím druhou sáhnout a srovnat si jí, aby se zas prokrvila. Problémy to zatím žádné nezpůsobilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.