Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Mám delší dobu problémy se spánkem stále se převaluji a ne pořádně usnout. Četl jsem že je to nedostatek melatoninu. V nabídce je melatonin mučenka tablety. Jaké máte zkušenosti? Děkuji.
Zkusila jsem brát Melatonin denně tabletu večer. Dobírám druhé balení / po 100 ks/ a mohu říct, že mně to nepomáhá, nebo jen minimálně. V podstatě nepocítím rozdíl, když si tabletu vezmu a když ne. Asi není můj problém v nedostatku melatoninu. Další si neobjednám a zkusím něco jiného.
Za nejlepší považuji zatím metodu 478 . Jde o počítání doby 4 nádech, 7 dob výdrž, 8 dob pomalý výdech. Pití bylinkových čajů nebo kapek s meduňkou, kozlíkem, šišákem, chmelem, to mám až na druhém místě.
Ty byliny v koncentrátu jsou k dostání pod názvem Hypnox.
Korekce hormonu potravinovým doplňkem má stejný efekt jako sníst 3 rajčata, hodinu před spaním. Už to, že je schválený jen jeden přípravek, nesmí se podávat těhotným, dětem a cukrovkářům něco vypovídá. Vyzkoušejte NEOSPAN za 120Kč, výsledek vás určitě překvapí víc než spánkový hormon. Pěkné čtení tady:
Mně na usnutí spolehlivě pomáhá:
1. Pivo těsně před ulehnutím.
2. Do sluchátek piánko zvuk sněhové vánice a praskajícího ohně, který se po 40 min vypne. Představuji si, že klimbám někde na Aljašce ve srubu u krbu
4. Do sluchátek piánko nostalgickou hudbu.
5. Dříve jsem skoro půl roku usínal u Cimrmanova dobytí Severního pólu do sluchátek. Je to takové laskavé, usíná se u toho krásně. Většinou jsem zabral někde kolem houkání vlaku a " Jídlo máme. Tri husy, špek, chleba, všechno. Prodat? Nemůžeme. Nám treba. My musíme daleko." ![]()
6. Kámoš nepije, rodinu nemá, tak prý dobře usíná tak, že každý večer těsně před usnutím onanuje. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.