Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Mám delší dobu problémy se spánkem stále se převaluji a ne pořádně usnout. Četl jsem že je to nedostatek melatoninu. V nabídce je melatonin mučenka tablety. Jaké máte zkušenosti? Děkuji.
Zkusila jsem brát Melatonin denně tabletu večer. Dobírám druhé balení / po 100 ks/ a mohu říct, že mně to nepomáhá, nebo jen minimálně. V podstatě nepocítím rozdíl, když si tabletu vezmu a když ne. Asi není můj problém v nedostatku melatoninu. Další si neobjednám a zkusím něco jiného.
Za nejlepší považuji zatím metodu 478 . Jde o počítání doby 4 nádech, 7 dob výdrž, 8 dob pomalý výdech. Pití bylinkových čajů nebo kapek s meduňkou, kozlíkem, šišákem, chmelem, to mám až na druhém místě.
Ty byliny v koncentrátu jsou k dostání pod názvem Hypnox.
Korekce hormonu potravinovým doplňkem má stejný efekt jako sníst 3 rajčata, hodinu před spaním. Už to, že je schválený jen jeden přípravek, nesmí se podávat těhotným, dětem a cukrovkářům něco vypovídá. Vyzkoušejte NEOSPAN za 120Kč, výsledek vás určitě překvapí víc než spánkový hormon. Pěkné čtení tady:
Mně na usnutí spolehlivě pomáhá:
1. Pivo těsně před ulehnutím.
2. Do sluchátek piánko zvuk sněhové vánice a praskajícího ohně, který se po 40 min vypne. Představuji si, že klimbám někde na Aljašce ve srubu u krbu
4. Do sluchátek piánko nostalgickou hudbu.
5. Dříve jsem skoro půl roku usínal u Cimrmanova dobytí Severního pólu do sluchátek. Je to takové laskavé, usíná se u toho krásně. Většinou jsem zabral někde kolem houkání vlaku a " Jídlo máme. Tri husy, špek, chleba, všechno. Prodat? Nemůžeme. Nám treba. My musíme daleko."
6. Kámoš nepije, rodinu nemá, tak prý dobře usíná tak, že každý večer těsně před usnutím onanuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.