Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablety na spánek

Od: mira7* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer. Mám delší dobu problémy se spánkem stále se převaluji a ne pořádně usnout. Četl jsem že je to nedostatek melatoninu. V nabídce je melatonin mučenka tablety. Jaké máte zkušenosti? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

balzerka
hodnocení

1x

Zkusila jsem brát Melatonin denně tabletu večer. Dobírám druhé balení / po 100 ks/ a mohu říct, že mně to nepomáhá, nebo jen minimálně. V podstatě nepocítím rozdíl, když si tabletu vezmu a když ne. Asi není můj problém v nedostatku melatoninu. Další si neobjednám a zkusím něco jiného.

doplněno 13.12.16 19:41:

Za nejlepší považuji zatím metodu 478 . Jde o počítání doby 4 nádech, 7 dob výdrž, 8 dob pomalý výdech. Pití bylinkových čajů nebo kapek s meduňkou, kozlíkem, šišákem, chmelem, to mám až na druhém místě.

doplněno 13.12.16 19:45:

Ty byliny v koncentrátu jsou k dostání pod názvem Hypnox.

repkin*
Počítání jsem zkoušel taky, ale jak se soustředím na počítání, tak mi nejde usnout. Po pivu se mi usnout sice nechce ale spím pak v klidu celou noc. Kapky s kozlíkem nevydržím užívat pravidelně, takže nemůžu hodnotit. Co jsem četl, tak se alkohol, kofein ani pohyb před spaním nedoporučuje :-D

hodnocení

0x

Korekce hormonu potravinovým doplňkem má stejný efekt jako sníst 3 rajčata, hodinu před spaním. Už to, že je schválený jen jeden přípravek, nesmí se podávat těhotným, dětem a cukrovkářům něco vypovídá. Vyzkoušejte NEOSPAN za 120Kč, výsledek vás určitě překvapí víc než spánkový hormon. Pěkné čtení tady:

abecedazdravi.cz/...

balzerka

Už se smí prodávat. Já ho koupila na internetu od známé české firmy obchodující s potravinovými doplňky. Ještě před rokem to nešlo, ale lidi si vozili Melatonin ze Slovenska. Tolik má zkušenost.

hodnocení

0x

Mně na usnutí spolehlivě pomáhá:

1. Pivo těsně před ulehnutím.

2. Do sluchátek piánko zvuk sněhové vánice a praskajícího ohně, který se po 40 min vypne. Představuji si, že klimbám někde na Aljašce ve srubu u krbu

4. Do sluchátek piánko nostalgickou hudbu.

5. Dříve jsem skoro půl roku usínal u Cimrmanova dobytí Severního pólu do sluchátek. Je to takové laskavé, usíná se u toho krásně. Většinou jsem zabral někde kolem houkání vlaku a " Jídlo máme. Tri husy, špek, chleba, všechno. Prodat? Nemůžeme. Nám treba. My musíme daleko." :)

6. Kámoš nepije, rodinu nemá, tak prý dobře usíná tak, že každý večer těsně před usnutím onanuje. *smich*

hodnocení

0x

Tohle je také zajímavé čtení o poruše usínání: prospanek.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]