Nejste přihlášen/a.
Praktický lékař na Vás pobírá i tzv. kapitační platbu, což je paušální platba za pacienty, které má v registru. Z toho vyplývá, že není možné, aby měl jeden pacient dva totožné lékaře s kapitační platbou. Můžete si však navíc svobodně zvolit "privátního" lékaře, který má soukromou ordinaci za poplatek.Vzájemně o sobě v podstatě nemusí vědět, ale v případě, že mám budou oba předepisovat podobné nebo stejné léky, nebude to dobré ani pro Vás ani pro ně. Ohradí se i Vaše zdravotní pojišťovna.
Před lety jsem si nebyla jistá zda vyšetření která jsem podstoupila jsou dostatečná. Byla jsem pak ještě na dvou různých místech . Všude se výsledky lišily.
Dneska nemusíte být zaregistrovaná u dalšího lékaře. Pokud si to zaplatíte ošetří vás i jinej než Váš praktický. Jen je docela problém dobrého najít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.