Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu. Před časem měl můj otec možnost jít k VPN family (poskytovatel firemních paušálů). Měl 5 tel. čísel pod sebou a každý si platil co měl a bylo vše v pořádku, před 5 lety otec umřel a já se začal o tato čísla starat. Problém je, že vše je ještě psáno na otce bez možnosti nějakého přepisu a jeden člověk mi přestal paušál hradit, naopak provolávat velké částky. Jak mohu člověka co nejrychleji od dané služby odstřihnout?
1) na VPN jsem již podal návrh na převedení čísla k číslu na kreditní kartu a vše trvá již od 27.11.2016 i přes ukončené zúčtovací období (daný člověk si kredit asi nenabije - nevím zda musí kredit nabít aby přešel)
2) co kdybych zavolal policii, ukázal, že správu čísel mám na starost já (mám i ostatní svědky) a vymáhal tak po něm vydání SIM karty? Tohle mě napadá jako nejlepší řešení ... protože mi tento člověk částky může stále provolávat a k placení se vůbec nemá ...
3) neudržím se a dám mu přes hubu
Prosím o radu, děkuji ...
tohle je super nápad, jen budu doufat, že mi operátor výjde vstříc když na kartě probíhá převod na kredit. Ráno zavolám a najdu nějaké řešení, doufejme ...
Dávám dobrou odpověď a díky moc za radu, číslo již je odpojené a zítra jen objednávám novou sim se stejným číslem ...
No ono samotné VPN to ví, nemá problém s pokračováním služby (otec byl u dráh víc jak 25 let), takže zde by problém nebyl, nehráli jsme mrtvého, problém byl s převedením, že to je prostě neuskutečnitelné, pouze chtějí hradit závazky. A teď již přes centrum zákazníka nelze dat úplné zrušení sim jelikož je v procesu přechod na kredit, ale on ten přechod nijak nepotvrdí jestli k tomu je nějaký souhlas třeba ... :/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.