Nejste přihlášen/a.
Nechte to být.
1/ slečna má svého přítele a to už víc, než 2 roky. Tudíž tam určitě nějaký vztah bude.
2/ díky alkoholu se najednou stala přítulnou. To je běžné, alkohol uvolňuje zábrany, někdo se přiopilý chechtá, někdo pláče, ona si prostě vylívala srdce. Neberte to jako podnět. Něco jiného by bylo, kdyby dívka byla střízlivá a vyznávala se Vám. Tohle byly jen přiopilé řeči. O čem se měla bavit? O druzích pout či pistolí? Tak se začala lísat.
Chovejte se k ní dál jako kolega, nedělejte si žádné iluze. Podnět musí vyjít od ní, až vystřízliví. V alkoholovém oparu se toho napovídá. Já jednou jako mladá rozvážela lidi autem k ránu ze svatby /za večer jsem vypila asi 15 mattonek / a měla jsem narážek a nabídek a žádostí a vyznání až mi z toho bylo nanic. On alkohol povoluje pouta.
Nechte tomu volný průběh, nemontujte se mezi ty dva. Vám by se také nelíbilo, kdyby Vám někdo lezl do zelí. To musí vzejít od té dívky.
A teď věřím, že až se potkáme na silnici, nikdy od Vás nedostanu za svou dobrou radu žádnou pokutu. Platí? Jaga.
Ano, alkohol odbouravá překážky. Já bych spíš zamyslela nad tím, když má slečna přítele, ke mě se chová takto při požití alkoholu, co by se stalo, kdyby se náš vztah rozvinul. Nechovala by se tak potom i v našem vztahu k jiným? Asi má potřebu si něco dokazovat, zvyšovat sebevědomí. Zamyslela bych se, zda-li bych jí potom mohl věřit.
Také jsou ženy, které mají zájem a chtějí získat to, co je zrovna aktraktivní, o co je zájem, jakmile to získají, dokáží si, že na to mají a přestanou míto to zájem a začnou dobývat něco někoho jiného. Čert ví, co se honí slečně v hlavě.
Ahoj .
Souhlasím s baboujagou ve dvou věcech : Alkohol odbourává zábrany a nechte to být.
Slečna s Vámi chodila,ona se s Vámi rozešla a ona má vztah. Samozřejmě,že jí imponuje Vaše oblíbenost . A také je pravdou,že pokud se s někým nerozejdeme přímo ve zlém,tak ten člověk nám už nikdy není a nebude zcela lhostejný.Nemusíme ho zrovna milovat,ale není nám cizí,je v našem srdci někde uložen.
Já bych na Vašem místě udržovala přátelský vztah a možná bych laškovně na adresu té besídky a jejího koketování pronesla nějakou krátkou vtipnou repliku-poznámku ve smyslu,že slečna zlobila...Uvidíte jak na to zareaguje..
Myslím,že se jí líbíte jako úspěšný muž, jak píšu výše jistě jí to imponuje.Ale důvody pro které vás kdysi opustila mohou stále přetrvávat.Navíc a hlavně má jiný vztah.Přece nechcete být tím,kdo někomu vztah bude ničit.To se vždy nakonec člověku ve zlém vrátí. VŽDY. Důrazně Vás i varuji i před tím začít si paralelní vztah.Tam jsou hezké jen začátky a nakonec jsou nešťastní všichni.
Na světě je jistě mnoho nezadaných , věrných děvčat .
Asi tak Lenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.