Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muže zájezd do Egypta stát 5700Kc.s jídlem

Od: patrasova odpovědí: 16 změna:
Nestačila jsem se divit, když jsem prošla kolem výlohy CK.Exim a bylo tam v nabídce Egypt na 7.dní, ubytování ve 4.hvězd.hotelu s all inclusive (jíst a pít neomezeně). za 5700Kč.komplet letenka, ubytování i jídlo. Tomu se mi ani nechtělo věřit a říkala jsem si, že tam je nějaký překlep v ceně. Tak jsem ze zvědavosti šla dovnitř a zeptala se pani z CK.a prý to je skutečná cena a to ještě v adventním období. Mne narovinu řekla, že mají nakoupeno více letenek a též zamluveno vícethotelů a je velmi malá poptávka po této arabské destinaci. Z toho vyplívá, že to nemohou prodat. Ale ptám se co lidi odrazuje od koupi tohoto zájezdu, že už ho musí nabízet pod cenou, snad jen za cenu letenky? Lidi nemají před vánocemi peníze? Někde musí být zakopaný pes až podezřele levné, snad tam nelítá čínský dopravce?
doplněno 10.12.16 16:59: A ten Travel service je nějaká chamtivá letecká společnost, která na pasažérech šetři na občerstveni? Já letěla jednou s Emyrates a nepocítila,že by na mne někdo šetřil, právě naopak byli až moc štedrý a výběr s několika jídel gratis.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x

Se závěrem dotazu jste mě opravdu pobavila*smich* Pokud ovšem svůj dotaz myslíte vážně, tak důvodů je několik. Situace v Egyptě a hlavně na Sinaji. Čínský dopravce? No rozhodně lepší jak Travel Service*smich* Jídlo mi tam nikdy nechutnalo, pití taky žádný šlágr. A teplota okolo 20°C na koupání taky nic moc

doplněno 10.12.16 16:55:

Jestli si chcete dovolenou užít a ne jen přežít, tak si připlaťte a vyrazte na Kapverdy.

doplněno 12.12.16 09:40:

tady pár hodnocení:

najisto.centrum.cz/...

Letěl jsem s nimi začátkem listopadu a žádná změna. To radši starou Karosou do Chorvatska*smich*

patrasova
hodnocení

Aha, tak ten Egypt je sice Afrika, ale asi něco horšího než je třeba exotická dovolená v Keňi. Bere se to jako laciná exotika? Za luxusní dovolené exotické asi ne, jsou to jen subtropy v Egyptě.

To jste tedy musel mít stašnou smůlu, já byla v Egyptě 9x, kromě Hurgády jeden zájezd lepší než druhý, jídlo výborné, koupání taky, moře kafe.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. To je zcela jistě zájezd pro sebevrahy, kteří nemají sílu vzít si život sami. Jedna letenka, jedna svačinka a hotovo. Ida

jabraka*
hodnocení

0x

Není Egypt jako Egypt.Sám bych tam nejel i když by to stálo je pětikorunu.Ale mám příbuzné,kteří tam jezdí třikrát do roka.Ale do Hurgady.To není středozemní studené moře,ale indický oceán,je to uzavřená destinace člověk je nucen konzumovat to,co je v tomto středisku,v podstatě nějaké výlety po okolí jsou vyloučeny.Pročetl jsem informace o počasí,trvale 25 stC.V noci 19 - 22.Moře má teplotu 23 - 26 st.C.Služby jsou tam velmi slušné,Člověk si po celoroční dřině důkladně odpočine.

JABRAKA

danys*

jabraka: v Hurghadě jsem byl, leží stejně jako většina hojně navštěvovaných resortů na pobřeží Rudého moře. Teplota trvale 25°C? Zrovna v prosinci tam je okolo 20°C, když jsem tam byl já, tak tam bylo přes den ke 40°C! Nevím, jak to je dnes, ale nabídka výletů byla celkem velká. Pokud jste nenavštívil jiné destinace, pak jsou služby velmi slušné ;)

hodnocení

0x

Dobrý večer,byla jsem v Egyptě s kamarádkou na konci léta.Ještě dnes,vzpomínáme,jak jsme se měly dobře.Díky šikovné pracovnici v cestovce jsme to měly tak asi o 4 tisíce levnější než nám nabízeli u konkurence.Letěly jsme s Travelem-jedno teplé jídlo a pití během letu bylo dostačující.V resortu po celý den neomezený výběr nápojů jak v areálu,tak i na pláži.Velice ochotný a vstřícný personál.V této době by mě odradilo jen těch 20st. mamina

hodnocení

0x
Ano je to mozne, ted je mimo sezonu a o Egypt vzhledem k bezpecnosti a toho co nas krmi media neni zajem.

Já bych se vůbec nebála.Byli jsme v Marsa Alamu a autobusem z letiště jsme jeli skoro tři čtvrtě hodiny.U cesty byly asi 3 stanoviště s vojáky a každý resort má ještě vrátnici,kde kontroluji kdo tam jede.

hodnocení

0x

Pokud jde o Exim, žádný zakopaný pes v tom není, jde o období před vánoci, kdy lidi moc nejezdí a CK raději prodá zájezd pod cenou než ho nechá propadnout, mám taky pocit, že když neobsadí objednaná lůžka, musí platit nějaké peníze, nevím to určitě. Já jsem např. letos byla v Egyptě incl., katalogová cena 19600 a platila jsem 8 tis. 5 dní před odjezdem na lastku.

hodnocení

0x
Kamaráda v autobuse na zájezdu už min 15 let zpět doprovázeli v džípech s kulomety. Samozřejmě záleží na destinaci, ale já bych ani zadarmo do těch končin nejel.

hodnocení

0x

I v dobách "klidu" stáli voj. hlídky na každém rohu, ale to neznamená, že se nemůže nic stát. Samozřejmě, že většině se nestane nic, ale risknete to? To je osobní rozhodnutí.

aaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

Muj pribuznej byl pred cca mesicem na tyden na Kypru (turecka cast) za vsehovsudy 4 000Kc. Letenka tam a zpet + ubytovani v hotelu s polopenzi. Zajezd byl Last minute..

Stat Kypr tyhle zajezdy v tyhle chvili vsemozne dotuje (dotuje hoteliery + kypersky letecky linky) - snazi se tam prilakat turisty u kterejch predpoklada, ze tam utratej vic nez cini ona dotace..

toxxx
hodnocení

0x

a proč by nemohl

host*
hodnocení

0x

No tak bylo by k údivu, kdybyste nebyla v údivu, že je to za 5700Kč v AKTUÁLNÍ DOBĚ.

jezevec*
hodnocení

0x

V pohodě! V Německu mi minulý týden nabízeli v cestovce 14 dnů v Egyptě (7 dnů pobyt u moře + 7 dnů plavba na lodi po Nilu) s all inclusive, letenkama a všema poplatkama za 299 EUR na osobu, což máme necelých osm litrů v CZK.

Za 14 dní včetně týdeního pobytu na lodi !

Není zájem, cena klesá. Dva týdny v relativním teple s plným servisem za třista euráčů je samozřejmě nic. Já osobně bych tam ovšem nejel ani kdyby to bylo za stovku na celej měsíc...

BTW: Momentálně koupíš třeba týden v Turecku s all inclusive včetně letu a všech poplatků za 160 EUR...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]