Nejste přihlášen/a.
Se závěrem dotazu jste mě opravdu pobavila Pokud ovšem svůj dotaz myslíte vážně, tak důvodů je několik. Situace v Egyptě a hlavně na Sinaji. Čínský dopravce? No rozhodně lepší jak Travel Service
Jídlo mi tam nikdy nechutnalo, pití taky žádný šlágr. A teplota okolo 20°C na koupání taky nic moc
Jestli si chcete dovolenou užít a ne jen přežít, tak si připlaťte a vyrazte na Kapverdy.
tady pár hodnocení:
Letěl jsem s nimi začátkem listopadu a žádná změna. To radši starou Karosou do Chorvatska
Není Egypt jako Egypt.Sám bych tam nejel i když by to stálo je pětikorunu.Ale mám příbuzné,kteří tam jezdí třikrát do roka.Ale do Hurgady.To není středozemní studené moře,ale indický oceán,je to uzavřená destinace člověk je nucen konzumovat to,co je v tomto středisku,v podstatě nějaké výlety po okolí jsou vyloučeny.Pročetl jsem informace o počasí,trvale 25 stC.V noci 19 - 22.Moře má teplotu 23 - 26 st.C.Služby jsou tam velmi slušné,Člověk si po celoroční dřině důkladně odpočine.
JABRAKA
jabraka: v Hurghadě jsem byl, leží stejně jako většina hojně navštěvovaných resortů na pobřeží Rudého moře. Teplota trvale 25°C? Zrovna v prosinci tam je okolo 20°C, když jsem tam byl já, tak tam bylo přes den ke 40°C! Nevím, jak to je dnes, ale nabídka výletů byla celkem velká. Pokud jste nenavštívil jiné destinace, pak jsou služby velmi slušné
Dobrý večer,byla jsem v Egyptě s kamarádkou na konci léta.Ještě dnes,vzpomínáme,jak jsme se měly dobře.Díky šikovné pracovnici v cestovce jsme to měly tak asi o 4 tisíce levnější než nám nabízeli u konkurence.Letěly jsme s Travelem-jedno teplé jídlo a pití během letu bylo dostačující.V resortu po celý den neomezený výběr nápojů jak v areálu,tak i na pláži.Velice ochotný a vstřícný personál.V této době by mě odradilo jen těch 20st. mamina
Pokud jde o Exim, žádný zakopaný pes v tom není, jde o období před vánoci, kdy lidi moc nejezdí a CK raději prodá zájezd pod cenou než ho nechá propadnout, mám taky pocit, že když neobsadí objednaná lůžka, musí platit nějaké peníze, nevím to určitě. Já jsem např. letos byla v Egyptě incl., katalogová cena 19600 a platila jsem 8 tis. 5 dní před odjezdem na lastku.
Muj pribuznej byl pred cca mesicem na tyden na Kypru (turecka cast) za vsehovsudy 4 000Kc. Letenka tam a zpet + ubytovani v hotelu s polopenzi. Zajezd byl Last minute..
Stat Kypr tyhle zajezdy v tyhle chvili vsemozne dotuje (dotuje hoteliery + kypersky letecky linky) - snazi se tam prilakat turisty u kterejch predpoklada, ze tam utratej vic nez cini ona dotace..
V pohodě! V Německu mi minulý týden nabízeli v cestovce 14 dnů v Egyptě (7 dnů pobyt u moře + 7 dnů plavba na lodi po Nilu) s all inclusive, letenkama a všema poplatkama za 299 EUR na osobu, což máme necelých osm litrů v CZK.
Za 14 dní včetně týdeního pobytu na lodi !
Není zájem, cena klesá. Dva týdny v relativním teple s plným servisem za třista euráčů je samozřejmě nic. Já osobně bych tam ovšem nejel ani kdyby to bylo za stovku na celej měsíc...
BTW: Momentálně koupíš třeba týden v Turecku s all inclusive včetně letu a všech poplatků za 160 EUR...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.