Nejste přihlášen/a.
Můžete mi prosím poradit? Připravuju jeden projekt se dvěma kolegy a problém je, že přítelkyně jednoho z nich má potřebu být se svým miláčkem co nejvíce. Téměř pravidelně přijde na konec naší schůzky, sedne si k nám a čeká, až skončíme. Těm dvěma kolegům to nevadí, ale mně ano, mám pocit, že s jejím příchodem se vždy změní atmofsféra. Bohužel, tohle se dělo i loni, když jsme připravovali podobný projekt, ale tehdy jsem to nějak zkousla. Letos už mi to fakt vadí a nevím, co s tím. Nechci vypadat jako hysterická žárlivka nebo tak něco, takže se bojím nějak ozvat Mám se přes to přenést a dál tiše respektovat její (pro projekt zbytečnou) přítomnost? Díky za názory!
Patty, já si myslím, že to je záležitost kolegy. Kdyby to jemu vadilo, tak by se jeho přítelkyně o schůzce ani nedozvěděla. Asi trochu nechápu Vaší otázku, resp. poznámku, že nechcete být hysterickou žárlivkou. Mně to připadá, že je to tak trochu jenom Váš problém - ale nezlobte se na mne pro mou upřímnost. Jestli Vám její přítomnost natolik vadí, promluvte o tom se svými kolegy a poznáte i jejich názor na její přítomnost. Můžete si udělat i takovou zkoušku. Máte-li možnost, přesuňte čas schůzky o hodinu dřív a uvidíte, zda tam jeho přítelkyně stejně dorazí. Potom bude jasné, že je to jejich dohoda, aby ho po schůzce vyzvedla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.