Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké červené víno pro ženu?

Od: adamnovotny odpovědí: 7 změna:
Která má ráda víno sladší? Jaký druh? Jaká země dělá sladší vína?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stir*
hodnocení

0x

Pro zenu bile Pálava

hodnocení

0x

Já mám nejradši modrý portugal a ještě lepší je rulandské šedé, které je ale bílé. Jinak co se týče výrobce, těžko říct, kdo je dobrý. prostě se musí kapnout. My jsme jednou u známých pili jakési víno, od nějakého známého výrobce, 3 úplně stejné láhve, akorát jiné šarže a každá měla svou chuť! Tak jsme se na to zaměřili i příště a zase! Jedna červená frankovka byla dobrá a druhá chutnala jak nakvašený rybízák.

figurek*
hodnocení

0x

Sladší vína dělá celý jižní konec Evropy. Klasika je Španělsko, Portugalsko, dolní konec Francie a Itálie, obvykle mívají v názvu Port nebo Porto. Ale ta jejich sladká vína bývají sladká až moc.

Já bych vám poradil nějaký Červený Tramín, s přívlastkem pozdní sběr. Červený Tramín sice nepatří mezi červená vína, protože není zrovna moc červený. Ale to je jedno. Holky všeho věku ho mají rády.

hodnocení

0x

Ochutnal jste někdy fortifikované víno? Takový Merlot je prostě NĚCO ;) Možná pomůže název Portské, jen vyrobené z česko-slovensko-moravských hroznů :) Doporučuji si k tomu koupit hořkou čokoládu ;) Prý po něm padají kalhotky :-D

magie*
hodnocení

0x

Co ledové víno. Jinak úžasné zkušenosti mám s ukrajinou ale jestli používají svoje nebo zahraniční fakt nevím ;)

balzerka
hodnocení

0x

Nedávno jsem pila polosladký Merlot z Moldavie. Taková baňatá láhev 0,7. Tak to mi chutnalo! Pokusím se zjistit víc, láhev už je vyhozená. Sladší a chutné je Porto, ale to je s vyšším obsahem alkoholu a třikrát tak drahé.

doplněno 11.12.16 13:35:

Také jsme chodili do jedné vinotéky pro babské červené víno Kagor. Je takové těžší a sladší.

vesna*
hodnocení

0x

osobně nevím, ale je to o chuti a pak je jedno jestli je to muž a nebo žena

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]