Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam jit na vyndani stehu?

Od: pudr odpovědí: 10 změna:
Ahoj,
pred nekolika dny jsem se zranil v obliceji, ranu mi zasivali na pohotovosti v nemocnici. Doktorka mi do zpravy napsala, at si necham stehy za deset dni vyndat v miste spadu, ale nevim, zda mi stehy vynda prakticky lekar nebo musim na chirurgicke oddeleni spadove polikliniky?
Predem dekuji za odpoved

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

stačí k praktickému(obvodnímu )lékaři.Já jsem si pinzetou na ruce stehy vyndal sám.Jen potřebuješ nůžky,lékařskou pinzetu a desinfekci.

JB

hodnocení

2x

Jednoznačně na chirurgii - chirurgickou ambulanci. Leda byste měl mimořádně a zcela neobvykle snaživého obvodního lékaře.

majsterjoe*

Souhlasím, kór na obličeji bych s tím k praktickému nešel.

hahanaj*
hodnocení

1x

Šla bych určitě na chirurgii

fjcd
hodnocení

0x
A jestli jsou vstrebavaci, tak za ně prostě silou skubnete a hotovo.

hodnocení

0x

Proc se nezeptat rovnou u doktora?:-/

hodnocení

0x

Stačí k praktickému. Na obličeji bych to sama nezkoušela :)

hodnocení

0x

To mi připomnělo, před rokem jsem měla operovanou nohu, dvě velké jizvy a stehy mi vyndali na gyndě :-D

/byl to známý, ušetřil mi složité cestování/.

ladinpraha*
hodnocení

0x

No, on je praktický a praktický. Pokud je na poliklinice, tak tě pošle na chirurgii. Pokud je někde na vsi sám, tak je zvyklý si s podobnými drobnostmi s přehledem poradit.

hodnocení

0x

stehy si vytahuji sam,nic to neni a u nas v hospode je to normalni.par vteřin a u doktora pul dne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]