Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám písničku

Od: martinaa* odpovědí: 4 změna:

Krásný den, teď jsem v rádiu zaslechla moc pěknou písničku, bohužel podle textu nelze najít, anebo špatně hledám. Zpívá ji muž s vyšším hlasem a v refrénu se zpívalo (doufám) "ououououou, sním o vesmíru na míru, ououououou, závidím ... (něčemu), klavírům...

Kdyby někdo věděl, budu moc ráda, děkuji. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Petr Bende- Restart.

lidus*
hodnocení

3x

Martino, ještě, že mám vnučky je to Petr Bende, Restart. Najít písničku kdy ta tříletá ječela Viko-viši, víc jí rozumět není, byl oříšek ale už to vím Wreckingball-Mikey Cyrus.

Onmlouvám se, než jsem to nadatlovala už je správná odpověď.

martinaa*
hodnocení

Jooo, kamarádi, moc děkuju, to je přesně ona :) Stránky Bendeho mi google našel, ale žádný text. :) *tanec*

Na stránkých Bendeho klikněte vpravo na alba, dále na ikonu alba Restart a objeví se Vám seznam písní. Vpravo klikněte na text a máte tam texty jednotlivých písní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]