Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nedávno jsem tady psala že známej měl v ČR problémy,že je cizinec a že mu nedají nový doklad,taky se tak stalo,navíc mu ořišel dopis že díky neustálému porušování zákázů mu ruší trvalý pobyt,moje otázka je, co mi hrozí jestli mě s ním zastaví tady policie,požádal mě at ho odvezu na letiště do Prahy.Na druhou stranu vlastně ted je tady na černo že ano?Děkuji za info.
jezevec: zákonným důvodem je např. pátrání po osobách a věcech, proto také staví vozidla, narozdíl od MěP/ OP, která může zastavit vozidlo až poté, co spáchá přestupek. A pokud je spolujezdec cizinec bez platného povolení k pobytu, potažmo veden v evidenci nežádoucích osob, tak to do této kategorie krásně spadá. Nebo ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.