Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám k dispozici byt k pronájmu, který bych rád zdarma bez RK vystavil na internetu. Jaké portály, inzerci byste mi doporučili? Mám to zatím na bazosi a bezrealitkách. Děkuji. Adam
1. v okresních (možná i menších) městech na inzerci ve výloze
2. napsat inzerát na lísteček a vhodit lidem do schránky
3. do hypermarketů, kde se vyvěšuje inzerce
4. přes facebook - např rozeslat nabídku kamarádům, ať to pošlou dále nebo jestli někoho neznají
5. na plakátovací plochu ve městě/vesnici, pokud s tím budou souhlasit
Adame nenech se zmást odpovědí od Pohanky (jí se to stává, že se sekne/. Pronájem u Annonce je považován za komerční inzerát, tudíž není zdarma, jak jsi chtěl. Hyperinzerce.cz - loni byla ještě zdarma, dnes nevím.
Komerční inzeráty zdarma jsou třeba zde:
Vy se mně ženský asi zdáte. Zazatel přímo píše v dotazu, že nechce realitku a vy mu jí doporučíte
No jo, ale já měla takový inzerát v realitce a sepsali mně i smlouvu s pronajímatelem, aby byla dle zákona. Proto doporučuji...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.