Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde zdarma vystavit inzerát na pronájem?

Od: adamvaclavik odpovědí: 11 změna:

Zdravím. Mám k dispozici byt k pronájmu, který bych rád zdarma bez RK vystavil na internetu. Jaké portály, inzerci byste mi doporučili? Mám to zatím na bazosi a bezrealitkách. Děkuji. Adam

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

damandys
hodnocení

1x

1. v okresních (možná i menších) městech na inzerci ve výloze

2. napsat inzerát na lísteček a vhodit lidem do schránky

3. do hypermarketů, kde se vyvěšuje inzerce

4. přes facebook - např rozeslat nabídku kamarádům, ať to pošlou dále nebo jestli někoho neznají

5. na plakátovací plochu ve městě/vesnici, pokud s tím budou souhlasit

pohanka*
08.12.16 12:34
hodnocení

0x

Annonce.

adamvaclavik
hodnocení

Dá se i online?

pohanka*

Ano, mnohokrát vyzkoušeno.

adamvaclavik
hodnocení

annonce není zadarmo na reality

pronajem
hodnocení

0x

Adame nenech se zmást odpovědí od Pohanky (jí se to stává, že se sekne/. Pronájem u Annonce je považován za komerční inzerát, tudíž není zdarma, jak jsi chtěl. Hyperinzerce.cz - loni byla ještě zdarma, dnes nevím.

doplněno 08.12.16 20:28:

Komerční inzeráty zdarma jsou třeba zde:

inzerce.net/...

inzerce-bazar.my4u.cz/...

inzertmanie.cz/...

i-bazar.cz/...

inzercezdarma.cz/...

pridat-inzeraty.cz/...

http://avizuj.cz/

pohanka*

Aha, tak to jsem opravdu nevěděla. Já jsem ji využívala hodně na prodej věcí a moc se mi osvědčila. Tak to moc sorry a děkuji za ponaučení, opravdu člověk neví všechno, ale v dobré víře jsem poradila.

hodnocení

0x

Adame, já napíšu inzerát zde:

bazos.cz/...

www.i-bazar.cz/

Když se ozve realitka, sdělím jí, za jakých podmínek může ona nabízet můj inzerát a často se domluvíme. Oni mi často seženou nájemníka. Proč chcete bez realitky?

pt®
hodnocení

0x

V realitkách...*klik*

pronajem

Vy se mně ženský asi zdáte. Zazatel přímo píše v dotazu, že nechce realitku a vy mu jí doporučíte*zed*

pt®

No jo, ale já měla takový inzerát v realitce a sepsali mně i smlouvu s pronajímatelem, aby byla dle zákona. Proto doporučuji...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]