Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám exekuci na plat a výplata mi chodí na účet, s tím, že zaměstnavatel bude každý měsíc strhávat určitou částku pro exekutora a mně má zbýt tvz."nezabavitelná částka". Problém nastal v okamžiku, kdy jsem se dozvěděla, že ani k těmto prostředkům se nedostanu, a to po celou dobu exekuce (má trvat necelý 1 rok). Mám nárok akorát na výplatu 1,5 násobku životního minima (a to jen jednou). Jak je možné, že mám částku´, která je NEZABAVITELNÁ znepřístupněonou? Opravdu nemám kolem sebe člověka, kterému byych důvěřovala natolik,.abych si nechala zřídit účet na svou výplatu na jeho jméno. Zaměstnavatel mi řekl, že mzdu v hotovosti mi rozhodně dát nemůže. Na koho se mám obrátit? Děkuji předem za odpověď.
Člověčice
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.