Nejste přihlášen/a.
Ahoj, objednala jsem si z eBaye batoh, ale nepřišel. Prodejce ho asi týden po zakoupení vymazal ze své stránky. Myslela jsem si, že je vyprodáno, a tak jsem ještě čekala, jestli nepřijde.
Kontaktovala jsem ho, ale na zprávy nereaguje a tak jsem se rozhodla to vyřešit přímo přes eBay nebo PayPal. Bohužel se v tom nevyznám a nevím, kde mám najít nějaký formulář nebo stránku, kde podám žádost. Na internetu jsou různé návody, ale zdá se mi, že každý radí něco jiného. Můžete mi prosím někdo pomoct, jak mám postupovat? Děkuji
Dobrý den. V tomto odkazu je toho dost a na konci je jak otevřít spor na e-bay. Záleží na tom, ldy měla zásilka dorazit nejpozději. E-bay doporučuje ještě asi týden počkat. Máte na to 30 dní. Píše se tam, že se nikdy nemá otevírat spor současně na e-bay a pay-pal. Prodejci napište, že otevřete spor na e- bay. Pozor na to, že jednou uzavřený spor z Vaší strany nelze znovu otevřít. To třeba v případě, že by Vás prodejce přemlouval po otevření sporu, aby jste ho uzavřela.
Spor otevřete v my ebay/ purchase history a v detailu objednávky vyberete "I didn´t receive it"a budete pokračovat dle instrukcí.
Kdy jste ho objednávala? Jaké má prodejce hodnocení? Koukněte na hodnocení z poslední doby. Jste si jistá, že jste ho kontaktovala srozumitelně, ovládáte angličtinu?
Pokud vám zboží nepřišlo cca do 14 dní po plánovaném termínu (ale je prosinec, zpoždění je běžné), pak když kliknete My Ebay - Purchase history, tak tam v seznamu najdete ten batoh a napravo pod Leave feedback vyrolujete More actions a je tam položka I didnt recieve it. Dál už vás to navede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.