Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nápoj, po kterém se přibírá

Od: patas odpovědí: 3 změna:

Zdravím, kamarád se mi zmiňoval o nápoji, který dostal od doktora předepsaný a sloužil k přibírání.

Nevíte, jak se ten nápoj jmenuje? Prý jej dostávají i důchodci apod..

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Patrně jde o nějaký Nutridrink, na JIP mi po vážném úrazu cpali Nutridrinky s protejny, vysoko energetický nápoj, po operaci karcinomu žaludku jsem je kupovala mamince v lékárně, cena balení asi 250,-. To, že by něco dostávali důchodci nevím ale koupit si nutridrink mohou.

hodnocení

1x

Nutridrink nebo Fresubin nebo... a teď nevím, ale koukněte třeba sem, tady je mají v nabídce. kromě nápojů se dělají i jakési pudinky, někomu vyhovují víc ty:

lekarna.cz/...

balzerka
hodnocení

0x

Nutridrink by měl plnohodnotně nahradit hlavní jídlo. Bílkoviny jsou ale mléčné, což někomu nesedí. Většinou jsou Nutridrinky sladké a celkem chutné. Mně chutnal vanilkový a karamelový a brzo po něm jsem dostala hlad. Cena v lékárně kolem 60,- za malou plast. lahvičku. Máti jsem to kupovala, když nemohla kousat. Ale cíleně na přibírání to není.Měl by se popíjet postupně, kvůli vstřebávání vitaminů. Tak mi řekl lékárník.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]