Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontakt na Dopravní podnik - Praha

Od: fell* odpovědí: 6 změna:

Hezký večer - potřebuji sehnat kontak na dopravní podniky hlavního města Prahy - centrála je snad Na Bojišti, ale potřebuji kontakt ohledne doplatků dlužnáých částek, chci zjistit zda tam není něco co jsem v mládí nezaplatila, prootže nedávno mi sebrali poměrne velkou částku z účtu a nerada bych aby se to opakovalo *zed*

Děkuji Fell

doplněno 26.10.09 18:36:

Jéjda, omlouvám se za ty překlepy :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

malvinka*
hodnocení

2x

www.dpp.cz/doplatkova-pokladna/

hodnocení

0x

Dopravní podnik hl. m. Prahy

akciová společnost

Sokolovská 217/42, 190 22 Praha 9

www.dpp.cz

fell*
hodnocení

0x

Děkuji za odpovedi, ale doplatková pokladna by mněla být Na Bojišti, kde mají pracovní dobu, ale kontakt žádný .. tak tam tedy zajedu a snad mi vše zdělí ... děkuji :)

malvinka*

Doplatková pokladna je skutečně Na Bojišti 5

Na adres kterou uvedl Petr je pouze sídlo společnosti kde Vám nejspíš nepomohou.

zkuste se informovat na tomto čísle bylo v pravo nahoře na mém odkazu : 800 19 18 17, zdarma

doplněno 27.10.09 08:32:

Opravuji adrese a Zkuste.

fell*

Děkuji moc ;)

malvinka*
27.10.09 09:09

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]