Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soukromé půjčky

Od: aquaboy odpovědí: 7 změna:
Zdravím, má tu někdo zkušenost se soukromou půjčkou, která má tel. č. 777 408 856? Na internetu jsem našel spíše pozitivní reakce, ale i pár těch negativních. Má-li někdo zkušenost, napište, prosím.
Děkuju.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odpovím otázkou - proč si nepůjčíte jinde za úrok hlídaný zákonem? Banky i úvěrovky stále snižují % úroků, zákony jim zakazují poplatky za předčasné splacení (omezují na minimum), ... atd. atd. - opravdu potřebujete "soukromou půjčku"?

doplněno 04.12.16 14:29:

@adetouk - no a vaše je asi lepší... já ho chci donutit přemýšlet nad nutností úvěru a dále bych to dokázal rozvést... jako tu "soukromost"

doplněno 04.12.16 14:46:

A kde jste vzal tu informaci, že mu v bance nic nedají? Kde máte tu jistotu, že potřebuje úvěr od soukromníka kvůli databázím? Vy to vidíte v textu tazatele? Nebo mezi řádky?

Zkus hádat,proč si asi nepůjčí tam,kde píšeš ty.Tvoje odpověď je mu k ničemu!

Já neodpovídám tazateli ,ale tobě,protože ty neodpovídáš na otázku tazatele,pouze mu sděluješ něco,co zřejmě dobře ví,ale nemůže to využít.Jinak by se neptal tady,ale v bance.

A kde máš jistotu,že půjčka,na kterou se dotazuje,je nevýhodná,máš s ní snad zkušenosti?Jestli ano.tak mu je popiš,jestli ne,tak nereaguj.

" jako jediní v celé ČR Vám dokážeme zajistit půjčku. Máme bezkonkurenční podmínky,kde naše půjčky jsou dlouhodobě vyhledávány pro svoji dostupnost a solidnost. Nebankovní půjčka od přímého investora, bez nahlížení do registru i bez dokladování příjmu. Půjčku dostanou: zaměstnaní, nezaměts., osvč i začínající, důchodci, mateřská, sociálka, exekuce. "

to je hláška poskytovatele

ohlasy : trziste-pujcek.eu/...

doplněno 04.12.16 15:20:

@adetouk - nějaká reakce? Ne? Proč najednou ne? Já se tak těšil, že si ještě pokecáme...

doplněno 04.12.16 15:37:

Jenže já chtěl poradit tazateli v jeho předpokládané nouzi nějako variantu a pobavit se s ním - ne reagovat na zbytečné bláboly.

Kdybys to poslal hned,nemuseli jsme ztrácet čes blábolama.

satak
hodnocení

0x

Zavolej na 777 408 856 a určitě ti to poví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]