Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horká čokoláda -napoj

Od: agristoletes odpovědí: 3 změna:
Dobry den, kdo jaké mate zkusenosti s nápojem horka čokoláda rad bych sehnal ale nevím jakou značku doporucite mi nějakou a jak je nejlepdi tento nápoj chystat? Dekuji Vám za rady :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravíčko.

Dělám domácí,je bez chemie a prvotřídní :)

recepty.vareni.cz/...

hodnocení

0x

Několik roků po sobě, jsem sháněla čokoládu, jako nápoj. Až teprve předvčerem jsem ji viděla ve velké plechovce v prodejně specializované na kávu. Ale luxus! Mám pocit, že stoji nějaké 300 kčs. V Ostravě v Mariánských horách, na zastávce Prostorná, přímo naproti prodejny Všechno pro hokej. A také tam mají pdivné sirupy. Ne do vody, ale do kávy a míchaných nápojů a tak. *palec* Jednou tady někdo psal, mám pocit, že to byla Pú, že moc dobrou čokoládu dělává z mléka a čokoládové tyčinky Kaštany. Rozvaří je.

doplněno 04.12.16 08:28:

firmy.cz/...

Určitě budou mít i e-prodejnu

hgg
hodnocení

0x

nejlepší je si nasypat do mlíka kakao.Nápoj hořká čokolada a jiné jsou plno sraček a jiných chemických látek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]