Nejste přihlášen/a.
Nic není nemožné. Pokud již máte maturitu. Počítejte s tím, že musíte nejen podat přihlášku, ale složit i příslušné zkoušky. Jak vypadáte to se nepočítá, ale jaké máte předpoklady. Zkouška z jazyka anglického obnáší absolvování testu s 50ti otázkami. Kdy 25 otázek musíte mít minimálně dobře.
Test tělesné zdatnosti obnáší u žen 2100 metrů uběhnout za 12 minut, a sedy lehy za minutu 32 krát. Obě disciplíny jsou od 25 do 1 bodu. Já jsem vypsala ty nejnižší postupující výsledky za 1 minimální bod.
Akreditovaný magisterský studijní program VVL /vojenské všeobecné lékařství/ je určen výhradně pro studenty vojenského prezenčního studia.
Další informace na www.unob.cz . Připravují se další dny otevřených dveří i přípravné kurzy. Možná, že by se i s tou nadváhou dalo něco udělat a při dnech plných pohybu se tělesná zdatnost zlepší.
Zdravá musíte být, jaký máte zdr. stav, to víte sama. Ale člověk s nadváhou může být tělesně zdatný a obratný. Máte cíl, tak do toho.
Já být mladá, tak do toho jdu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.