Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotni zpusobilost

Od: hg odpovědí: 3 změna:
Dobry den,chci zkusit vojebske lekarstvi. Jsem zen a mam rekneme ponekud nadvahu, pres 100kg. Uz dlouho se snazim zhubnout,ale nejde mi to, kondici mam jaks taks a planuji ted intenzivne zacit cvicit a navysovat ji. Pusto me k prijimackam i s vahou? Nebo neprojdu zdravotni prohlidkou?:(
doplněno 04.12.16 09:01: Za chyby se omlouvám, psala jsem příspěvek přes mobil

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x

Pokud tam nebude jedna z podmínek úroveň psaného textu, tak zřejmě ano (jestli jsem tedy pochopil správně otázku).

albatros498022*
hodnocení

0x

Obávím se, že toto bude problém jak z hlediska zdravotní způsobilosti a zcela určitě způsobilosti na fyzických prověrkách.

pohanka*
hodnocení

0x

Nic není nemožné. Pokud již máte maturitu. Počítejte s tím, že musíte nejen podat přihlášku, ale složit i příslušné zkoušky. Jak vypadáte to se nepočítá, ale jaké máte předpoklady. Zkouška z jazyka anglického obnáší absolvování testu s 50ti otázkami. Kdy 25 otázek musíte mít minimálně dobře.

Test tělesné zdatnosti obnáší u žen 2100 metrů uběhnout za 12 minut, a sedy lehy za minutu 32 krát. Obě disciplíny jsou od 25 do 1 bodu. Já jsem vypsala ty nejnižší postupující výsledky za 1 minimální bod.

Akreditovaný magisterský studijní program VVL /vojenské všeobecné lékařství/ je určen výhradně pro studenty vojenského prezenčního studia.

Další informace na www.unob.cz . Připravují se další dny otevřených dveří i přípravné kurzy. Možná, že by se i s tou nadváhou dalo něco udělat a při dnech plných pohybu se tělesná zdatnost zlepší.

Zdravá musíte být, jaký máte zdr. stav, to víte sama. Ale člověk s nadváhou může být tělesně zdatný a obratný. Máte cíl, tak do toho.

Já být mladá, tak do toho jdu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]