Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může léčit chirurg rameno?

Od: tanja® odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, může léčit rameno chirurg nebo pouze ortoped?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

1x

Ano, může. Chirurgie je lékařská disciplína, zaměřená na operativní zákroky. Takže jestli bude potřeba řezat, pak nastopí chirurg se specializací na ortopedii.

Viz primář Sova z Nemocnice na kraji města. :)

balzer
hodnocení

0x

To může každý lékař. Já bych šla, pokud to není úraz, ale jen bolí, na oddělení rehabilitace. Tam mne lékař "prozkoumá/ a předepíše elektroléčbu, masáže, zábaly a poradí cviky. Pokud mám rameno nějak natlučené, podvrtnuté, vyhozené,blokované, tak k ortopedovi. Pokud mám krvavou ránu, tak chirurgovi. Někdy není jasná hranice mezi potížemi, nebo jsou všechny naráz. Pak hlavně, aby to byl dobrý lékař a případně Vás přesměroval..

rora*
hodnocení

0x

Tak záleží, co s ním máte. Pokud se stal úraz, pak na chirurgii. Pokud máte bolesti, pak by měl být na prvním místě OL, který posoudí, ke komu vás poslat. Já měla rameno zlomené a léčila se s ním na chirurgii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]