Nejste přihlášen/a.
Všem přeji krásný den,
chtěla bych se obrátit na někoho, kdo by mi mohl pomoci. Začala jsem chodit na novou školu a se mnou na přednášky chodí i jeden kluk a ten se na mě pořád kouká. Sedá si vždy dozadu ještě se dvěma dalšími kluky, ale je takový tichý. To já sedám dopředu, abych něco slyšela a hlavně viděla na dataprojektoru, ale pokaždé jak se otočím, tak narazím na to, že se na mě dívá. Někdy to i prostě cítím ty jeho pohledy. Ve středu na přednášce (na tu chodí sám) seděl hned v další řadě. Jedna holka něco vysvětlovala, právě v té zadní řadě (jak sedí on). Tak jsme se všichni otočili. A on se mi celou dobu díval na mě, zadíval se mi do očí tak jsem mu taky zadívala do očí a oba jsme se na sebe usmívali.
Pak jsem šla směrem města se spolužačkou, on šel před náma. Pak se spolužačka odpojila a já šlama sama. Stihla jsem ho až na zastávce, ale jen jsme si řekli ahoj, protože mu jela tramvaj a já spěchala do centra.
Nevím, možná se stydí mě oslovit, protože jak většinou čekáme na přednášky před učebnou, tak jsou tam se mnou ostatní holky, se kterýma se bavím. On chodí tak na poslední chvílí (dojíždí) nebo prostě příjde, jak už jsem obklopena v kroužku těch holek.
Tak bych se Vás chtěla zeptat, jestli si myslíte, že by o měl zájem. Jsem jako docela v tom nezkušená, tak nehci si udělat trapas (že se budu naivně myslet, že se mu líbím) a že něco udělám špatně. Nechci nic uspěchat, mám počkat až se jako první rozhoupe?
Díky moc za pomoc
To chodíš na základku nebo co? Ano, možná se tě bojí oslovit, a pokud ty máš odvahu a ráda by ses s ním dala do řeči, není problém abys byla ty první, která ho osloví. Pokud ti jeho pohledy vadí, taky mu to můžeš naznačit. Nejsme v 19.století, abys čekala gentlemenské požadání o rozhovor s neznámou ženou. Pokud se bojíš, tak začni opatrně pozdravem a úsměvem. A situaci se dále podřídíš.
Budou Vánoce, naděl si trochu radosti a neostýchej se. užívej si života i za cenu trapasů, kterým se stejně jednou zasměješ.
Zdravím. Pokud se on líbí Vám a máte o něj zájem, nebojte se ho projevovat. Když budete čekat jestli se rozhoupe on, nemusela byste se dočkat. Třeba přemýšlí úplně stejně jako Vy a bojí se, že se ztrapní a dostane košem. Nebojte se začít s ním komunikovat. To, jestli se mu líbíte a má o Vás zájem, Vám může potvrdit jedině on sám.
Když tahle část je tak krásná, takový očekávání, je to celý nejistý, v představách je to dokonalý.. Já bych si to ještě chvíli užila, nechala to náhodě, třeba se potkáte, úsměvy, pozdravy, a až se budou chýlit přednášky, nebo to kde se vídáte, ke konci, a hrozilo by, že už se neuvidíte, je ten správný čas k oslovení.. Ale to je můj názor ..
Hezký den
Však zatím nejde o nic závazného, můžete se seznámit čistě jako "spolužáci" kamarádský vztah pak se uvidí kam se to vyvine, můžete se prostě pouze "znát" a "komunikovat" to je vše, jestli u toho zůstane nikdo nic netratí, ničím se neztrapní, neboť přece "kamarádské kolegiální vztahy" fungují nejen mezi příslušníky stejného pohlaví mají obecnou platnost, jestli půjde o něco víc záleží už na každém z vás "jak to budete oba chtít" nebo "nechtít"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.