Nejste přihlášen/a.
Po dlouhé době na seznamce jsem se s dívkou dohodl, že se sejdeme. Bylo yb to moje první rande - jestli se vůbec takovéto oťukávání dá takto nazvat.
Je to zvláštní. Po celou dobu co jsem na seznamce si přeji aby nastal tento moment. A teď když se mám s dívkou sejít - nahlodávají mě obavy, že to dopadne neslavně a po chvilce to skončí. Nebudu vědět o čem se bavit, budu se tvářit jak s prominutím "debil" a vůbec, že nervozita to pokazí .Oba to bereme tak, že osobní setkání je to co je důležité/to co rozhodne - ještě jsme si nijak nepsali. A to mě možná trochu znervóznˇuje...to, že tam se bude "rozhodovat". Na druhou stranu kdybych se dívce ani trochu nelíbil ani fotkách ...o setkání by (si myslím) ani neuvažovala, ne?
Šli byste do toho? Já vím...je to trapné...23 let a ještě nikdy jsem nebyl na rande...ale někdy se zase začít musí, ne? Když se rozhodnu do toho jít tak budu nervózní jak sáňky v létě. Když to nezkusím, budu si to vyčítat jako nevyužitou příležitost.
Šla bych do toho, a to i opakovaně. A šla bych do toho s tím, že když se zadaří, přibude mi další dobrý kamarád. A pak je otázka času a náhod, jestli z toho vznikne něco víc..Začátek nemůže být o citech, ale o kamarádském pokecu. Počítej s tím, že jeden z Vás v setkávání nebude chtít pokračovat. To je normální. Skoro je výjmečné, že byste si padli do oka oba. Začněte třeba, co poslouchá za hudbu, nebo jaký má ráda sport, co dělá volném čase, jaký pes se jí líbí, o škole... U koníčků se člověk rozkecá. Hlavně s humorem a v pohodě. Milej úsměvavej a pozornej kluk zaboduje víc, než namachrovanej suverén, který poslouchá jen sám sebe. Zatím nic nemáte, tak nic neztratíte.
Žádnou kytici, jak ve starejch filmech. Já jsem dostala na prvním randeti modrej kamínek pro štěstí /tyrkys/...a zmrzlinu.
To je problém dnešních mladých, neumí spolu komunikovat takzvaně z očí do očí. Internet a papír snesou všechno, ale říci to potom naplno přímo, živě komunikovat, nepoužívat zkratky, smajlíky je pro ně dost těžké. Ale určitě máš nějaké kamarádky, se kterými si povídáš. Zkus to vzít taky tak, trochu to odlehčit. Ano, asi Ti na té dívce záleží, ale z komunikace na seznamce jsi určitě už trochu zjistil alespoň okruh jejich zájmů, tak by neměl být takový problém najít nejakou společnou řeč, téma. Určitě to zkus. Kdo nic nedělá, nid nezkazí, ale také se nic nenaučí, nepozná nic nového. A souhlasím s názorem, že jednou se musí začít. Všechno je jednou poprvé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.