Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer přeji mohu se vás zeptat už nejakou dobu si píšu s jednou slečnou přez internt byl jsem sní i venku normálně jsme se bavili, a po nejaké době chtěla moje intimní fotky, a že si je nechá pro sebe nechala si je pro sebe, a se vším souhlasila a nebránila se ničemu je to i prokazatelné písemně, že to chtela a se všim souhlasila, a pak mi napsala že mě udá, mohu se zeptat na nějaké důsledky? věk 19 let děkuji moc
žena je jiná než muž, žena nemá potřebu koukat na intimní fotky mužů, tak, jak to dělají muži, kteří třeba kupují časopisy a nemohou se vynadívat na intimní místa ženy. Už ten její požadavek Vás měl trknout, že fotky chce asi na něco jiného...asi tak
A co teprve až zjistíte, že si Vaše fotky žijí v internetu svým vlastním životem, že je slečna vložila, kam všude ji jen napadlo, a že se Vám pravděpodobně už nikdy nepodaří všechny z internetu odstranit...
Kolik je slečně let (předpokládám, že těch 19 je Vám)?
Až bude další slečna chtít, abyste skočil z okna, skočíte? Jen proto, že ona to chtěla a souhlasila s tím a budete to mít prokazatelné písemně
Jak můžete poslat své intimní fotky někomu cizímu, s kým nemáte žádný vztah, jen si s ním píšete. Pak jste se viděli venku. Přesto to nesvědčí pro žádný hlubší vztah. My si ted spolu taky píšeme, co kdybyste mi ty fotky poslal taky? Co říkáte? Vaše naivita hraničí až s blbostí.
Jste opravdu ochotný poslat fotky každému, kdo si o ně řekne? Slečna je požadovala už s nekalým úmyslem, kochat před spaním se s nimi určitě nehodlala. Prostě jste naletěl. A těžko říct, co bude dál. Podruhé být hlavně opatrnější a méně důvěřivý.
Pokud se snad slečna jmenuje Aranka či Eržika, bude to průšvih tutově. Ty to mají v genech.
Pro odlehčení: Vojáček se nechal na vojně od kamarádů vyfotit nahý. Fotku rozpůlil, horní část že pošle babičce, spodní část své dívce.
Poslal, jenže nedopatřením vložil do obálek opačné fotografie. Babička otevře obálku, vytáhne fotku, otáčí jí, protírá si oči, nasazuje brýle a pak volá: Pojď se dědo podívat, to je celej náš Pepík. Zase je neoholenej a kravatu má nakřivo! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.