Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekuce chybou urednika, co solus apod?

Od: joudic* odpovědí: 3 změna:

Zdravim po delsi dobe, prisel mi dopis s exekuci na ucet nepravem, vse jsem telefonicky obslouzil a exekuce je zrusena a prijde mi o tom vyrozumeni. Co se ale deje s tim zaznamem, je storno opravdu storno? V zivote jsem nic takto dluzit nenechal a letity zaznam nekde v registrech kvuli nejake dojnici a tisicikorune se mi fakt mit nechce.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x
Jestli jsem dobře pochopil, tak SOLUS je soukromý rejstřík, kdy se z něj dá vymazat až po nějaké době. Nebo?
doplněno 29.11.16 13:50: Kolega mi říkal, že platil pravidelně ale vždy cca den dva po splatnosti, takže ho tam dali a teď má cca na pět let po žíalkách a to fakticky ani nikde nic nedlužil. A zjistil to, když měl rozjednanou stavbu domu, nyní se částečně kvůli tomu i soudí.
joudic*
hodnocení

no odeslali to minuly tyden, takze predpokladam, ze uz to vsude zanesli... a nevim jak to funguje pri stornu

sebod*

joudič. Velice důrazně je upozorníš, že žádáš o OKAMŽITÉ vymazání z registru. V opačném případě že na ně podáš žalobu za : tady si toho můžeš napsat ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]