Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych si objednat tuto knihu,ale při objednání se mi tam stále nabízí,abych vložila svoje fotky,ale já nechci žádné fotky, jen tu knihu. Co s tím?
Děkuji
Ano poprosím o smazání otázky. Děkuji.
Eshop je zřejmě stavěn hlavně na vyvolávání fotek. Ale je tam poznámka, že nulové množství zboží znamšná, že položka bude automaticky odebrána z košíku. Pokud žádnou fotku nenahrajete, žádnou nedostanete, jen tu knihu.
Pochopila jsem to stejně, pro jistotu do poznámky napište, že chcete jen knihu, vzhledem k tomu, že jinde v eschopech stojí víc jak 300,- a je nedostupná bude to tak jak píše "amper", jde hlavně o fotky, já osobně bych tam raděj zavolala.
Jakou knihu? Vidím několik odborných knih o fotografování a pak možnost objednat fotoknihu.
Fotokniha je album tvých fotografií. Pokud nenahraješ fotografie, tak není co tisknout. Nejde objednat knihu bez fotografií, není to klasické fotoalbum, do kterého si fotografie vložíš sama doma.
Odkaz, který dala @hankas vedl do její rozepsané objednávky a jednalo se objednání odborné tištěné publikace o fotografování krajiny, tedy žádné fotoknihy, jak se někteří rádci mylně domnívají. Raději jsem ji odhlásil, s čímž je srozumněná. Asi by stálo za to to nějak košer uzavřít, smazat odkaz, který je teď nefunkční nebo rovnou celý dotaz. Netuším, zda se po novém přihlášení odkaz nestane znovu funkčním, což by bylo o průsšvih...
Tak to potom jo. Tohle je jiná.
Mě se po kliknutí na odkaz objevila nabídka na fotoknihu, ta bez fotek jaksi nemá význam.
Tady je ještě levnější: knihy.heureka.cz/...
No jo, vy jste dala odkaz na fotoknihy. Hned ze začátku jste se nepídíla po knize o fotografování krajiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.