Nejste přihlášen/a.
Chtel bych zkusit uzivat chlorellu. Nemate nekdo nejaky tip, v jakem obchode ji koupit (dobry tip,zkusenosti).Hledal jsem info na nettu a nejvic se doporucuje chlorella od GW. Jaky je rozdil od nakupu chlorelly od GW od beznych (lacinejsich) z lekaren? Diky.
Imunita sídlí ve střevě. Ono nám totiž ani tolik nechybí, jako přebývá. Co je nám platné, když se cpeme chlorelama, spirulinama, či sušenou šťávou z mladého ječmene, když si zároveň zapatláváme střevo čipsama, levnou čokoládou, nutelou bez ořechů, vlašákem s tříměsíční trvanlivostí, crossantama, tavenýma sýrama, bábovkama, levnýma uzeninama s rohlíkem. V takovém střevě se nemůžou dobře vstřebávat látky, které potřebujeme. Přemíra soli navíc střevo vysušuje. A ty klky, co si mají vybírat to nejlepší, jsou maličké a husté, jako chloupky sametu.Ty se snadno zalepí. Místo chlorelly jezte denně trochu kvašeného zelí, zralé avokádo /pak není třeba másla/, kupte si fazolky mungo a dělějte si doma zelené klíčky, jezte hlívu, pohanku /nejlíp lámanku/,jáhly,vločky, fazole i fazolky, hrášek,čočku,kvasnice, ořechy a hodně různorodé zeleniny : petržel, salát, pórek,cibuli, česnek, papriku, celler, cukety. Z mléč.výrobků kefír či jogurt.Vajíčka, ryby a kvalitní maso/ krůta.králík,i hovězí s mírou...
A ještě bych doplnila, že nejlepší pro nás je konzumovat ovoce a zeleninu takovou, která roste u nás a v nejvíce v období, kdy zrovna skutečně dozrává na záhonech a na stromech, např. když zrovna zrají jahody v zahrádkách, ne ve skleníku, ne dovežené, tak je jíme mnohem více, než tř. v zimě. Prostě vždy to sezoní ovoce je nejvhodnější, pak nepotřebujeme plody dovežené, cizokrajné.
Hlavně si přečtěte dávkování. Mám doma chlorellu z DM za 300 asi Kč. Ale musí se polykat 6-12 tabletek nalačno 15 min před jídlem. Máte scvrklý žaludek po ránu a hned polykat 12 tablet? Příjemný to není. Přesto jsem to brala a moc nepomohlo.
Chtěla bych vyzkoušet Reishi nebo Shitake houby. Hlíva mi na imunitu nepomáhala.
Je to jak píše Nikc. Liší se koncentrací-dávkováním. U některých údajně stačí 2 tablety, jinde jich musíte vzít např. šest.
Takže vybírejte podle dávkování.
Klidně se můžete v lékárně zeptat, vysvětlí Vám a koupit potom to samé jinde levněji. V poslední době jsem se několikrát setkala s tím, že stejná věc je v lékárně o hodně dražší, než v obchodní síti.
Šla bych pro ni do Makrovegetu nebo do Zelené lékárny, raději, než do klasické lékárny. Slyšela jsem na ni chválu, ale zkušenost osobní nemám, protože nemám žádné zdravotní problémy.
Vyzkoušela jsem tu od GW i tu z drogerie DM. Chlorela se má ideálně rozkousat, což u těch levnějších není nic moc, jsou docela nechutné a mazlavé. Od GW je výrazně chutnější, říká se že i mnohem kvalitnější.
Zdravím,
já užívám 100% čistou Chlorellu Salvia /... společně s AWA Zeleným mladý/... a nemůžu si to vynachválit. Šest tablet nalačno ráno a večer před spaním zapíjím v šejkru s ječmenem (300ml). Nicméně pochopitelně musíte radikálně překopat svůj jídelníček, jinak se detoxikace a blahodárné účinky konat nebudou.
Vymizelo mi akné, pleť/kůže je viditelně zdravější, překypujete energií, došlo ke zlepšení trávení, spánku, utlumení zápachu/nadměrného pocení, plus se zdravou stravou došlo k zefektivnění procesu redukce váhy.
Pozření řasy sice není bůhvíjak příjemné, nicméně z hlediska pozitivních účinků na zdraví, to stojí za to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.