Dobry den, chtela bych se zeptat na vase zkusenosti a nazor ohledne mlecnych zubu. Nasemu klukovi, ktery ma 6,5 let prave ted vypadla stolicka v pravo dole-petka.Vsude na netu nachazim, ze prvni petky padaji v 10-11letech.Mate nekdo, prosim, podobnou zkusenost, nebo je to opravdu prilis brzy?
Důležité je , jestli na místě vypadlého zubu se klube další. Mně v dětství vypadla trojka nahoře a nic tam nerostlo. A to tak dlouho, že se zuby pomalu sesouvaly a musela jsem dostat rovnátka, aby se mezera udržela.Objednejte se na ortodoncii.
eivlis*
Dekuju za odpoved.. Asi to tak udelame a pujdeme k zubari, ktery nam rekne co a jak. Taky jsem cetla na netu, ze se ty ostatni zoubky mohou posouvat na misto, kde ma byt zub a neni.Malemu na tom miste novej zub neroste.Jednou ctu na netu, ze mezi 6-12 padaji vsechny mlecne zuby a zacina to prave stolickama a pak jsem jednou cetla, ze prave 5 by mely padat nejpozdeji.Jsem z toho jelen, tak nam poradi Dr.Jeste jednou dekuju
balzerka
V krajním případě použije rentgen.
balzerka
V krajním případě použije rentgen.Každopádně, každý jsme jiný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.