Nejste přihlášen/a.
Mrskám sudoku, křížovky, hlavolamy. Jinak dobá rozcvička je neše poradna. Při odpovědích jeden musí pěkně probrat mozkové závity a to je dobře.
Což to je pravda. Lidé bez zájmu a bez zájmů to mají složitější. Spousta mých vrstevníků neví jak se PC pouští a neví co je kniha nebo sudoku. Je to o jednotlivci. Vzhledem k tomu, jak tady větráš poradnu, to určitě tvůj problém nebude.
Sledujte soutěže v TV, luštěte sudoku nebo vybarvujte obrázky a choďte mezi lidi. Nebo se třeba přihlašte na univerzitu třetího věku. Možností je spousta.
Dobrý den. Děkuji za radu. Zatím se snažím, křížovky, PC, čtení atd. Zatím není situace katastrofická jen mě trvá déle při nějaké činnosti na PC, kterou jsem dlouho neprováděl než do toho zase vpluji ale času je dost. Jen se obávám, že bude hůř. Přeji hezký den. R.
Já bych si dovolila tvrdit, že aktivní účast v poradně mi univerzitu třetího věku docela dobře nahradí. Za ten necelý rok jsem se dozvěděla tolik nových věcí. A nebo i jiný pohled na určitý problém má pro mne veliký význam. A v neposlední řadě jsem zde poznala spoustu zajímavých lidí a toho si také moc vážím.
Luštit křížovky,hrát pexesso,karty,žolíky,prostě vše,čím se trénuje mozek a musí se přemýšlet...Také četba knížek je velmi důležitá,a jak praví paní Lidka,každodenní trénink zde na poradně,je také dobrý trénink mozku-prostě nezakrnět...aby jsme i ve stáří byli OK...
Tez se pripojuji intrnet je uzasna vec jak ten mozecek namahat ja kdyz se ucim neco noveho tak to zkousim tak dlouho az na to prijdu zrovna minuly tyden mi prislo pozvani na sraz tridy po 45 a muzu konstatovat ze jsem ty lidicky nedokazala dat do hromady tak jsem mozek zapla v posteli a povedlo se.Je treba zkouset vse a nazahalet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.