ZDRAVÍM, DÁVÁM K DISPOZICI MOJI ZKUŠENOST A RECENZI SLUŽEB SPOLEČNOSTI INTIME. NEMÁM DOSTATEK ČASU, ABYCH PŘEPISOVAL CELOU ZÁLEŽITOST. NICMÉNĚ SI MYSLÍM, ŽE KAŽDY, KDO UMÍ ČÍST MEZI ŘÁDKY, POCHOPÍ... PS: je 26.11. a doposud nemám od společnosti InTime jedinou reakci (ani to, že přijali můj email a začínají nastalou situaci řešit). To vypovídá o všem. Dobrý den, vážení ze společnosti InTime, bohužel již nevím, na koho se mám obrátit, proto svůj email posílám na více adres. Vy si jej jistě předáte. Zároveň email posílám v kopii lidem z Chytrybalik.cz, kde jsem si Vaši službu objednal, aby věděli, jak se chováte ke svým zákazníkům. Dne 22.11. jsem si na portálu Chytrybalik.cz objednal odvoz balíku z Prahy do Nového Boru. Ihned jsem službu zaplatil online platební kartou. Vzápětí jsem byl informován emailem i sms zprávou, že balík si ode mne kurýr InTime vyzvedne dne 23.11. a ten bude následující den doručen na cílovou adresu. Bylo pro mě velmi důležité, aby balík na cílovou adresu dorazil včas. Dne 23.11. si pro balík nikdo nepřijel. Za celý den jsem neobdržel jedinou informaci o tom, že si balík nikdo nevyzvedne. Proto jsem dne 24.11. kontaktoval společnost InTime. Na zákaznické lince jsem čekal přes 20 minut na spojení s operátorkou. Sdělil jsem jí veškeré informace a i přesto, že už jsem měl nervy na pochodu, choval jsem se k operátorce slušně. K mému překvapení nenásledovala žádná omluva. Operátorka se chovala arogantně a pouze mi sdělila, že si asi balík kurýr vyzvedne dnes, protože to nejspíš včera nestihl. Ptal jsem se na to, proč mi nikdo neposkytl žádnou informaci o zpoždění - ani email ani sms. Operátorka to odůvodnila tím, že emaily posílá automat, proto mi nikdo nedal vědět. Sdělil jsem jí, že balík obsahuje věci, které mají omezenou trvanlivost a kvůli prodlevě InTime je velmi pravdě podobné, že ztratí svoji kvalitu. Ani na tohle neměla odpověď a opět ji nenapadlo se za InTime omluvit. Požádal jsem ji o kontakt na osobu, se kterou mohu vzniklou situaci řešit. Na to operátorka odpověděla, že tou osobou je právě ona. Ale žádné řešení pro mě neměla, její chování bych shrnul asi takto: "Seš hlupák a vlastně si můžeš sám za to, že jsme si zboží nevyzvedli. A nechápu co po mě vlastně chceš. Buď rád, že si proto vůbec někdo přijede." Požádal jsem ji o kontakt na nadřízeného, ani ten jsem nedostal. Jediný kontakt, který mi na konci hovoru dala, bylo telefonní číslo na řidiče. Tímto náš hovor skončil. Řidiči jsem se ihned dovolal. Byl zmatený a vůbec nevěděl o tom, že si dne 23.11. měl vyzvednout můj balík. Řidič mi řekl, že jim včera nefungoval systém, že má problémy s počítačem a že mu to asi "ti blbci" nepředali. Každopádně ani dnes to neměl v seznamu balíků k vyzvednutí a dohledal si to až na základě informací, které jsem mu sdělil. Kdybych mu nezavolal, nepřijel by ani dnes, protože o tom prostě nevěděl. Dohodli jsme se s řidičem, že si dnes (24.11.) balík do 13 hodin vyzvedne. Opět se tak nestalo, už je 30 minut po 13. hodině. Jsem naprosto znechucený chováním operátorky, jsem nespokojený s objednanou službou a veškerou komunikací ke mě jakožto zákazníkovi a zajímalo by mě, jak se k celé věci postavíte. Pokud ne nabídku kompenzace, očekával jsem od operátorky alespoň omluvu. Namísto toho jsem se dočkal lhostejnosti a arogance. Kromě toho, službu jsem si objednal proto, že nemám čas chodit na poštu a proto, že můj čas je velmi drahý. Jenom za dnešek mě řešení problémů s InTime stálo minimálně 2 hodiny mého času, což lze vyčíslit částkou 5.000,- Kč. Očekávám Vaše vyjádření. Pokud se k nastalé situaci nepostavíte čelem, zveřejním svoji zkušenost na internetu a obrátím se na patřičné instituce, které mi s řešením situace pomohou. A věřte, že za tohle mi můj čas stát bude. Mimochodem, na zákaznické lince InTime jsem se na začátku hovoru dozvěděl, že je můj hovor nahrávaný. Pokud by se však nahrávka nějakým nedopatřením ztratila, celou dobu hovoru jsem měl telefon v režimu hands-free a poslouchali jej se mnou další 3 spolupracovníci. A ještě mám pro Vás jednu zpětnou vazbu - ještě než jsem v 10:00 hod. vytočil telefonní číslo podpory InTime, napsal jsem svůj požadavek do chatu na webu InTime. Nyní je 13:35 hodin a na požadavek doteď nikdo nezareagoval. Vážně máte tolik zákazníků, že si dovolíte chovat se k nim takto? To Vám opravdu závidím.. V případě potřeby Vám velmi rád poskytnu další informace. S pozdravem, znechucený zákazník InTime Tomáš Dřevojan tel: 606 096 XXX (to je zároveň číslo, ze kterého jsem volal na zákaznickou linku) PS: přemýšleli jste nad tím, co znamená slovní spojení InTime?
Ale bez legrace, je to spíš o štěstí. Dost lidí nadává na ČP a já s ní třeba neměl nikdy problém (klep klep), a to jsou už desítky, možná stovly zásilek. Zato s různými spedicemi a lidmi u nich zaměstnanými už jsem si užil.. Když třeba kupuji něco na netu a dotyčný nabízí jen spedici ne poštu, tak pokud to lze, nakupuji jinde.
Mimochodem, pokud jste na tom s časem jak tvrdíte, pak nechápu proč jte jim jenoduše neřekl, že pokud nepřijeli včas, ať už ani nejezdí. Znáte to přísloví: "Oklameš mě jednou hanba tobě, oklameš mě podruhé, hanba mně."
To je pěkná historka. Podobné mohu psát i ze zkušeností s firmami ČP, Geis, PPL i dalších. Prostě jste měl smůlu. Pokud je Váš čas opravdu tak drahý a strávil jste řešením alespoň půl hodiny, příště přepravu svěřte někomu spolehlivému, ať to vezme autem či vlakem. Jinou radu neznám.
In Time nikdy více! Ve chvíli, kdy nutně musíte odjet, je to pro tuto kurýrní společnost problém, přehodit na jiný čas nelze, čekáte opět několik dní, komunikace otřesná. Osobně si přes ni už nenechám nikdy nic doručit.
Podobnou zkušenost mám bohužel i s DPD .Stále mi vychází ČP jako pro mě nejlepší. Pokud musím náhle odjet, vyzvednu si na poště, případně nechám další den znovu doručit.
No zážitky mám s různými firmami sice podobné, ale vyčíslit dvě hodiny času na 5.000,- mi přijde přinejmenším směšné. Jsem zvědavý, jestli se Vám nakonec někdo ozve a pokud ne, tak jestli to budete skutečně řešit, jak jste InTime slíbil a s jakým výsledkem. Přeji hodně zdaru .
Mám naprosto stejnou zkušenost. Ale jak dát ostatním lidem na vědomí a varovat je před InTime? Doručují navíc balíky zjevně prošátrané, prokutané a vůbec jim nevadí, že krabici rozbijí, potrhají. Kurýr-řidič = arogantní a drzý.Viz fotodoručeného balíku !
nikdo*
pepicko, takhle blbě zabalenej balík, bych vám vrátril už na podatelně. A je jedno, která to je přepravní společnost. Pošta by vám to nevzal. To bych se vsadil. přestože je nemám rád, .
A co se týče in-time, tak my s nimi problém nemáme, hovoříme-li o řidičích. Za celou dobu, co nám vozí náplně v 10kg kyblíkách, ročně tak 5-6x, tak se stalo snad jednou, nebo dvakrát, že zásilku poškodili. Na rozdíl od české pošty, se kterou zase já mám špatné zkušenosti. Dokážou rozbít i kus železa.
A tazateli: já nechápu, když nepřijeli na čas, že jste nepoužil jinou, konkurenční zásilkovou službu. A že jich je.
refw
Sorry, ale ten balík je tak špatně zabalenej, že bych se nedivila, kdyby se to takhle potrhalo samo při manipulaci.
Dobrý den, to co popisujete je přesně s čím jsem se setkal. Od dodavatele IN Time vyzvedl 30.11. a já jsem dostal sms a emali, že druhý den budou doručovat. Ještě ten den zásilka vrácena na depo, obratem přijata na depo. 1.12. nedoručeno pro pozdní příjezd kaniomu. 6.12. zásilka opět přijata na depo. 12.12. opět přijata zásilka na depo. Mezitím telefonáty (kde se čeká i 30 minut), kde paní na druhé straně nezdělila žádné informace. Komunikace žádná. Již nikdy IN time. Pokud budu objednávat přes internet, prví dotaz na dodavatele bude "A kdo bude doručovat". Znechucený zákazník. PS. Zato dodavatel Iteriér Stejskal Praha SUPER!
abigail*
Bohužel mám stejnou zkušenost, balík z Klingelu mám na cestě už 3 týdny, doručují ho v době, kdy jsem na cestě z práce (cca 1,5 hod), takže nemám šanci je stihnout, pak to složitě vracejí na depo, tam nikdo není, tak to vracejí několik dní, před týdnem jsem změnila adresu doručování, ale myslím, že se balík ještě nedostal na depo. Bohužel úložiště nemají a firma Klingel jiného dopravce nevyužívá. Já se divím, že v dnešní době poměrně velké konkurence s kvalitními služnami ještě existují.
Mám s InTime rovněž špatnou zkušenost, proto jejich služeb již nikdy nevyužiji. Asi deset dní mi chodí email, že zásilku dovezou následující den...
yourlady*
Naprosty souhlas,Varuji pred chytrybalik.cz a intime.cz!2 dny cekani na kuryra,pres radu urgenci nikdo neprijel.Nakohec zruseno a poslano postou za 39 korun a 2.den to ma dojit prijemci.Zlata posta!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.