Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem asi blazen

Od: kb* odpovědí: 5 změna:

Ahoj. Zakoukal jsem se do kamarádky*tuc* ,vidíme se denně v prací. Pozval jsem ji na víkend ,řekla ano ,ale přej jako kamarády.Říct ji zatím nemůžu že jsem se zakoukal ,nechci jí straty jako kamarádku .Co mám dělat. Ale za se si říkám kdyby nechtěla jet, tak semnou nejede .:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Proč musíte něco říkat? Proč nemůžete jen pobýt spolu? Proč musíte definovat něco, co je v počátcích? *sok*

hodnocení

1x

pamatuj žena ti vždy odpustí když to na ní zkusíš *palec*

pokud to nezkusíš budeš za vo..a

takže pudová záležitost -bud to pude nebo nepude

je to na tobě :)

albatros498022*
hodnocení

0x

S kamarádkou jsme se dali dohromady po 15 letech a žijeme spolu.

hodnocení

0x

Tak jeďte a Vy oslňujte! Třeba z toho bude víc, než přátelství.A proč by s Vámi nemohla jet jen jako kamarádka? Nejsme na začátku minulého století. Radím, opatrně. Nic neuspěchat, maximálně náznaky přízně. Testovat. První výlet - jen bližší seznámení. Pokud by větší iniciativu nprojevila sama, pak jděte do toho.

figurek*
hodnocení

0x

svoji nejlepší kamarádku jsem si vzal za ženu a vůbec ničeho nelituji. Nějaké vášnivé vzdychání při měsíčku se u nás sice nikdy nekonalo, ale i po dost letech mám stále svoji nejlepší kamarádku.

Co ti poradit? Netlač tak moc na pilu a postupuj pomalu krok po kroku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]