Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek k Vánocům-Hrnek

Od: psik* odpovědí: 5 změna:

Dobrýden,

uvažuji o tom, že jeden z mích dárků na Vánoce by byl hrnek s potiskem. :)

No a všude jsou hrnky s 270 ml, 330 ml, ale já bych spíš potřebovala hrnek, který bude mít alespoň půl litru *smich* Kdybyste někdo věděl o nějakém internetovém obchodě, kde takové hrnky mají, byla bych Vám vděčná kdybyste mi poslal odkaz.

Předem děkuji :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud by vám stačil hrnek 450ml, tak zde : reklama-hk.cz/... Potisk provedou dle vašeho přiloženého fota. Pak už se nabízejí jen 0,5lt korbele

hodnocení

0x

V heureka.cz je několik stránek heureka.cz/...

Stačí si vybrat prodejce. ;)

hodnocení

0x

Můžete použít jakýkoliv hrnek a vybraný potisk vám uděelají různé fotolaby a Droxi drogerie.

pohanka*
hodnocení

0x

Třeba ,,Orion,, domácí potřeby 1l, nebo 0,45 za 159 /139/ korun. Hledejte pod ,,keramický hrnek krajáč,,mají se srdíčkem, nebo s puntíky.

Velké hrnky i zde na poradně v reklamě www.favi.cz. Velké 400ml a více. Stačí zadat do modrého vyhledávacího políčka ,,hrnek,, a vyjedou Vám hned na prvních místech 4 internetové reklamy. Určitě si vyberete.

Pokud jste nechtěla alesvůj vlastní potisk, to jsem nepochopila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]