Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před měsícem jsme nakoupila na Amazonu, peníze se odečetly, ale zboží nepřišlo a ani nepřijde, jelikož prodejce ho nemá, po několika mailech prodejci mi napsal že mi vrátí peníze, ale bohužel do systému Amazonu to neudělal, jelikož to nikde není uvedeno. Jak se mám obrátit na Amazon, abych dostala své peníze zpět.
Děkuji M.
Jak se mám obrátit na Amazon? Emailem.
Jeste bych zkusil kontaktovat zprotredkovatele platby. Paypal nebo Eurocard a VISA - nekde jsem cetl (procist podminky) ze platbu vrati a pak to resi s prodejcem.
Nevím jak Amazon ale Aliexpress má ochrannou lhůtu kterou mohu nechat prodloužit. Když je problém tak před koncem ochranné lhůty otevřu spor. Jsou 4 dny na vyjádření obchodníka, ten je vždy bez námitek a do 14. dnů mám peníze zpět na účtu. Nikdy nebyl problém. To spíš s kvalitou. I tu mnozí obchodníci řeší pokud to stojí za to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.