Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta Billa club karty

Od: zika odpovědí: 2 změna:
Nechala jsem na pokladně kartu Billa club ...může někdo zneužít nějaké údaje? Resp.něco se z karty dovědět? Adresa,telefon... Vim ,ze je to tak trochu paranoidní otázka ,ale chci mit případně klid ,ze se nic neděje,když jsem ji ztratila. Mohu si založit novou i když je někde u nekoo jiného stara a třeba i stale aktivní?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wikin*
hodnocení

1x

Dobrý den,

zavolejte si na bezplatnou infolinku 800 153 976 a nahlašte ztrátu Billa karty. Vaše osobní údaje by neměly být zneužity. Pokud chcete vystavit novou kartu, zastavte se na kterékoliv Billa prodejně, vyplňte novou přihlášku a odevzdejte ji u pokladny. Součástí přihlášky je dočasná papírová karta, kterou obdržíte. Na tuto kartu nakupte a druhý den po nákupu či později si zavolejte na bezplatnou infolinku, kde Vám Billa body ze ztracené karty převedou na novou. Nepřijdete tak o dosud posbírané body.

vlachladislav
hodnocení

0x

Minulý týden jsem zřejmně opoměl billa kartu při placeni na pultě nebo někde vytrousil.

Dnes jsem šel opět nakupovat a bohužel kartu nemám. Co mám udělat pro jeji opětovné získání--

na té stare mám i nějaké body za nákupy. Předem děkuji za pomoc či radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]