Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakaz vstupu do Rakouska - jde to prominout?

Od: karpender* odpovědí: 5 změna:

poradte mi nekdo. Mam zakaz vstupu do rakouska ktery jsem mel na 5 let. Plati jeste 18 mesicu a nase firma zacina mometalne pracovat hodne v rakousku. A ja tam budu muste jezdit,nevmate nekdo radu jinak v opacnem pripade prijdu o zamestnani coz bych velice nerad. Ptal jsem se i pres urady jestli to jde nejak zkratit a bohuzel ne. Predem diky za tip (-:

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asa*
hodnocení

0x

Neuděláš nic. Kamarád měl taky zákaz v Rakousku a když projížděl Německem, byl vykázán. Rád bych se zeptal, zda-li se Tvůj zákaz vztahuje pouze na Rakousko či celý Schengenský prostor(a to z důvodu, že se u něj automaticky vztahoval na celý S.p.)?

alf*
a to tedy takový člověk se zákazem na celý Schengenský prostor nesmí být ani v ČR?
asa*

Pokud je občan státu, který je v S.p., tak se to nevztahuje na tento stát. S.p. není federativí uskupení, pouze společnost států. Tekrát jej německá policie odvezla k hranicím a ještě za to musel zaplatit. *haha*

chlamak*
hodnocení

0x

Ja bych to neresil a jel do Reichu s klidem.. Dodrzuj predpisy na silnicich, vyvaruj se pruseru a nezadej polizei-tum zadny duvod aby te zastavili a kontrolovali.. rok a pul utece a budes mit vstup zas volny.. *smich*

tesyk*

...a hlavně nejezdi s autem co má českou RZ. To tě klidně odchytnou i na parkovišti, jen tak bez jakéhokoliv důvodu. Mě loni takhle lustrovali 4x, a evidentně šli jen po RZ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]