Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už se se mnou nemiluje

Od: otasku* odpovědí: 12 změna:

ahoj lidi.potreboval bych od Vas poradit,uz nevim co jsi mam myslet.Asi pět mesicu mam pritelkyni kterou miluju a nedavno mi navrhla at jse k ní nastehuju.Podotknu,ze do naseho vztahu jsme se nevrhli hned a prvni pusa byla az po mesici.Ale ted me trapi,ze poslednu dobu se semnou nechce milovat a moc se semnou ani nebavi a mam pocit,ze jse mi nejakym spusobem vyhejbá.pred tim sme jsi porad psali i kdyz jsem mel nocni,tak mi chodili sms ale ted skoro vubec.napise ze de spat ,ale podle programu skype si pise i v noci.prej to je jenom kamarat a kolega,ze je zenaty a chce i miluje mne,ze si vybrala.porad nejake vymluvi ze je unavena,ze se ji nechce,ted nemuze a nebo ze nema naladu.trva to tydny,ale ven s prateli jse zabavit chodi.pak se leci cely tyden a pritom mi rekne ze me miluje a taky napise.nejde mi jenom o ten sex,ale celkove a ja mam pocit ze stracim osobu kterou moc miluju. co si myslite vy?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

1x

někdy lidé nemají odvahu říct pravdu jen proto aby druhého nezranili. Měl byste přítelkyni vytvořit prostředí ve kterém se bude cítit jistě a ubezpečte, že nebudete dělat scény ani citové výlevy a podobné kraviny, když vám řekne na rovinu jak to je doopravdy...

Asi to bude trošku bolet... ale bolest je dobrá, když nás má povznést výš a dál vpoznání a pochopení

otasku*
20.10.09 11:12
hodnocení

dekuju

hodnocení

0x

Myslím si, že máš bohužel pravdu.

papene*
hodnocení

0x

:)Zkuste to v klidu doma rozebrat.Proč ta náhlá změna.

Hodně štěstí*palec*

toni*
hodnocení

0x

Myslím si, že by jste si měl osvojit: "JSEM DOBRÁK ALE NE PITOMEC " a jednat podle toho!

hodnocení

0x

Škoda, že nemohu kliknout na Dobrá odpověď *palec*Technikjirik to všecko řekl úplně nejsprávněji;)

papene*

:)Souhlasím také.

otasku*
hodnocení

Povída se,že pravda někdy bolí a je krutá.Bohužel musím potvrdit tú myšlenku a vám mockrát dekuju za váš názor

papene*

Hlavu vzhůru;)

dedkoid*

Nejdříve bych začal u češtiny, vypadá opravdu otřesně nedělat mezeru za čárkou ve větě a tečkou na konci věty. :-/

alaska*

Vy jste u češtiny začal, já mám dojem, že ten vztah na ní skončil.

celp*

Připadá mi to tak,že přítelkyně je spíš na lásku po internetu a přes SMS.Společný život ji už tak nebere.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]