Nejste přihlášen/a.
Omlouvám se za anonymitu a snad sem nepřitáhnu svou otázkou puberťáky. Ale myslím jí vážně.
Už nejsem nejmladší, takže nějaké ženy už jsem v životě měl. Vždy to šlo dobře, ale teď jsme se již několikrát s partnerkou snažili a nějak to nejde. Není to rozdílem ve výšce / jsem skoro o 20 cm vyšší/?
Mluvím o poloze na kolenou zezadu. Ze zdravotních důvodů nám moc poloh nezbývá, takže by se hodila.
Dík za vyjádření.
Ono to rozdílem ve výšce je. Si všiměte, že pánové bývají větší hlavně proto, že mají delší nohy a to se v této poloze projevuje docela dost.
Nastudujte si pod jakým úhlem se do své milované musíte trefit (nikoliv vodorovně, ale šikmo zdola nahoru), srolovanou dekou jí podložte kolena a použijte nějaký lubrikant.
Zdravím, měla jsem partnera téměř o 40 cm vyššího a problém nebyl... neřekla bych, že to je až tak výškou, spíš děláte něco blbě. Jak zde zaznělo, partnerka ať se bříškem opře o postel, sedačku apod., a taky záleží, jak Vy jste schopný dát případně nohy od sebe, abyste výškově trochu "klesl".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.