Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pavel Zuna: Slavné dny

Od: babajaga® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

ráda bych koupila jako dárek tuto knihu. Je v ní 50 + 2 příběhy, které psaly českou i světovou psaly historii, z nejrůznějších oblastí. Ve skutečnosti v pořadu se objevilo 265 dílů. Zajímalo by mě proto, které z nich byly vybrány do knihy.

Chtěla bych ji vidět, prolistovat. Nikde v prodejně ji ale nemají. Ano, objednali by ji, ale byla bych potom povinna si ji koupit. A to se mi nechce. I kdyby se mi líbila, na netu se dá koupit i za 312 Kč, v tom knihkupectví mi řekli, že u nich 499 Kč. Ale nechci prostě kupovat zajíce v pytli.

Nikde jsem nenašla seznam, které z příběhů jsou v knize uvedeny. Kde bych našla obsah knihy?

Na Wikipedii je jen seznam všech 265 dílů, které v seriálu byly zveřejněny. Ale které z nich jsou v knize? Toť otázka.

A před pár dny jsem si všimla /snad, nevěnovala jsem tomu pozornost/, že začátkem prosince by měl vyjít 2. díl knihy Slavné dny. Bylo to na netu jako reklama a už to teď nikde nemohu najít. Nevíte, zda skutečně bude 2. díl?

Připadá mi, že v knihkupectvích mají dneska jenom otevřeno. *smich* Nevědí, neporadí, nemají.

A tak prosím, zda byste nevěděli vy. Předem děkuji. Jaga.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

4x

Zde si můžete pod titulem zalistovat přímo v knize;)malá ukázka jak je kniha tvořená

knizniklub.cz/...

hodnocení

Díky i Vám, Hahanaj. Z vašeho odkazu se mi navíc líbila ještě jedna kniha, pro manžela. Jsou to Příběhy z poválečné Šumavy. On má rád staré filmy typu Král Šumavy či Uloupená hranice..., tak si myslím, že by se mu knížka s podobnou tématikou líbila. Jaga.

pohanka*
hodnocení

3x

Podívat se a prolistovat v knihovně?

Zkáza lodi Hindenburg, dobytí Mont Everestu, atentát na J.F. Kennedyho, smrt Jana Palacha, průběh španělské chřipky, jak vzniklo Československo, proč byla svržena atomová bomba, jak došlo k výbuchu v Černobylu, kde byl poslední koncert Beatles, proč skončila éra vzduchlodí,

doplněno 23.11.16 07:35:

Megaknihy za 327 korun, poštovné 39 Kč, nebo zdarma 450 výdejních míst v republice, využila jsem a vše fungovalo, kupovala jsem ale jinou knihu, také příjemná sleva.

hodnocení

Teda, Pohanko, Vy jste ale hlava! *palec*

Já naštvaně vymetám knihkupectví, ale zajít do knihovny mě nenapadlo. Prostě nějaký útlum. Tam by ji jistě mít mohli a pokud nebude právě půjčená, mohla bych si ji prolistovat bez jakýchkoliv závazků, objednávek a nákupu. A pak ji na netu objednat. Díky za nápad. Jaga.

pohanka*

Ráda jsem pomohla. Třeba to vyjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]