Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaludecni neuroza?

Od: gusta odpovědí: 4 změna:
Dobry den, uz 2 mesic me trapi bolest bricha a prujem, hlavne rano...nekdy klid par dni a pak zase. Sono nic, krev taky nic...vse ok. Navrh doktorky je gastrovysetreni-hadicka a pokud nic tak i koloniskopie. Moc se mi tam nechce, ale nechci nic zanedbat...ale napadlo mne, protoze jsem nedavno zmenila praci- muze to byt od nervu? cetla jsem o neuroze...nemate s tim nekdo zkusenost? a jak si s tim poradit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přečtěte si tenhle odkaz zena.cz/... můžete zkusit změnit na čas stravovací návyky.

Břicho je tak záludné a nebezpečné, pokud ty problémy budou přetrvávat, je nutné vyšetření podstoupit. Fakt to nepodceňujte, může to být prakticky cokoliv a tady bychom vařili z vody...

doplněno 23.11.16 07:49:

Ještě můžete zkusit vynechat mléko, místo něj můžete použít sojové-Zajíc lekarna.cz/... manžel měl také střevní problémy, přestal pít mléko a nahradil tímhle a hodně se potíže upravily. Vzhledem k rodinné anamnéze také chodí každé 2 roky na kolonoskopii.

hodnocení

0x

dobrý den - ano, může to být i od nervů, můžete mít v podvědomí obavy z nové práce, a proto vám je špatně, než do ní jdete - také jsem tím v minulosti trpěla... můžete sama zkusit nějaký volně prodejný lék na uklidnění, ale já bych to asi konzultovala s doktorkou...

gusta
hodnocení

dekuji...u lekare jsem byla, proto zvazuji ta dalsi vysetreni, abych tam hned pri prvnim problemu neletela...a i kdyz zmena prace byla potitivni, podvedomi je potvora a prijde mi , ze asi to nervy byt mohou. uprimne...hadicku bych jeste spolknout prezila, ale na kolonoskopii se mi fakt hned utikat nechce...spis jestli mate zkusenost, jak dlouho treba neuroza zlobi...to je asi jak kdo.no.pockam cca mesic a kdyz to neprejde, tak pujdu i ta vysetreni.asi :))

gusta, měla jsem na mysli konzultovat s lékařem možnost žal.neurozy z nové práce, aby vám dal něco na uklidnění... u mně problémy trvaly asi 4 měsíce, bylo to fakt nepříjemné - ale to je velmi individuální...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]