Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
jsem tak trochu počítačový analfabet, proto se zeptám odborníků Nevíte někdo o nějakém programu, který by dokázal evidovat seznam položek a po zadání nákupní a prodejní ceny sám vypočetl marži a zapsal jí do dalšího sloupečku? A taky by měl umět vytisknout seznam označených položek... Uvedu příklad :
Tatranka 8,00 16,00 100%
Jde mi o to, abych viděl jaký je na čem zisk a abych si mohl vytvořit něco jako nákupní seznam, kdy bych u tatranky dopsal třeba počet 20, u rohlíku 50 apod. a ono mi to vytisklo nákupní seznam s počtem kusů, které mám koupit... Možná to jde i v excelu ale absolutně netuším jak na to...
Moc děkuju všem!
elementární funkce excelu a matematika pro základní školy... a btw...pokud tatranka stojí 8,0kč a prodáte ji za 16,0kč tak není zisk 100% ale 100% - režie
Ano, děkuji. Vím, že se od zisku odečítá režie, ale já se ptal na něco úplně jiného. JAK na to? Jaká funkce tohle v excelu umí?
Zkuste se podívat sem. Až dole na stránce je kalkulátor. Stáhněte si ho, uložte na disk, udejte zálohu, ať si ten original nezničíte, a zkuste si tu kopii upravit pro sebe.
omlouvám se: udělejte zálohu. Udávat se nemá,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.