Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s holkou - mám to zkoušet dál?

Od: oiii odpovědí: 10 změna:

potkal jsem jednu slečnu párkrát sme spolu byli venku ale teď mi přestala odpovídat na zprávy a docela mě to štve.Furt na ni musím myslet kde je a co dělá jenže už se semnou asi nechce bavit.Nejblbější je že ji potkávám skoro každý den ve fitku což mě příjde dost blbé.Kluka nemá protože se s jedním před pár měsici rozvedla.asi bych ji měl přestat otravovat to vím jenže něco ve mě mi říká ať to zkouším dál.Nevím :D co vy na to?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Respektujte ji a neobtěžujte. Nikomu by to nebylo příjemné!

oiii
hodnocení

máte recht nechám ji být na pokoji*jasne* ale užírá mě to že sní nemohu být a že o mě nestojí no

majsterjoe*

Takových situací ještě zažiješ. Hlavně opravdu se nevtírat.

unicorn*
hodnocení

1x

Radši ji neobtěžuj, když s tebou nechce mluvit, bylo by ti snad příjemné, kdyby tě nekdo otravoval?

adam20
hodnocení

0x

Prostě jí nějak musíš pobavit, rozesmát, snad každá má rada humor. Nesmí to ale bejt nic trapnýho, ideální když to ani není mířený na ní, prostě si řekneš něco jen tak pro sebe nebo kamarádoj. Má to ale jeden háček, neni to tak uplně jednoduchý

oiii
hodnocení

to teda jednoduché není navíc pokud jsem já takovej ten tišší typ člověka :)

adam20

Diť řikám, jednoduchý to neni. Vono už je divný jenomto, že najednou přestala odepisovat. Nevíš proč? Musíš zkrátka vycejtit jestli u ní máš šanci nebo ne.

oiii
hodnocení

no když se vidíme v tom fitku tak i když si toho teď moc společně nepovíme tak když se na sebe podíváme tak nám oběma naskočí úsměv...Předtím chodila sice s pěkným namakaným borcem ale já jsem jen obyč kluk z vesnice a ona je též z vesnice.Možná má už vyhlídlého někoho jiného.

ladinpraha*

Možná má. A třeba se tomu dotyčnému podaří vysvětlit ti to, co se zdejším rádcům nepovedlo ve tvých sedmi dotazech.

doplněno 21.11.16 21:46:

Zkus si přečíst pravidlo Z6. Je to 7 dotazů na jedno téma.

oiii
hodnocení

dotazu si snad muže člověk dělat kolik chce ne? takže si myslím že je to jedno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]