Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vystěhování z bytu

Od: atanerss* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, našel by se někdo, kdo by mi pomohl vyřešit problém se šikanou otce. Již několik měsíců se snažím otci pomoct, avšak bezvýsledně. Dnes mi bylo policií a soc. pracovnicí za přítomnosti otce sděleno, že by šlo bratra vystěhovat z bytu. Neznám cestu, jak správně postupovat nebo jak začít. Bratr má u otce trvalé bydliště, otec je majitelem bytu.Bydlí spolu. Děkuji za jakoukaoli radu.

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 21. 11. 2016 18:01:25

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Vy jste za rok a čtvrt nic neudělala? Jen mi potvrzujete, že svému otci vůbec pomoct nechcete. Rady jste dostala, už před uvedenou dobou. Co jste celý ten čas dělala?

To už je pomalu na trestní oznámení i na Vás → celou dobu o situaci víte a neudělala jste jediný krok, abyste tomu zabránila.

Asi mne syslové smažou, ale napsat jsem to musela...

atanerss*
hodnocení

Já bych opravdu ráda znala váš postup v této věci, Nepomůže vám nikdo a jestli si myslíte, že nic nedělám, tak to se velmi pletete. Bohužel zákony v naší zemi jsou takové jaké jsou.Takže raději bych uvítala vaši radu a ne kritiku. Děkuji

iz*

Atarness,

v předchozí otázce, kterou jste položila před rokem a čtvrt, jste dostala rady (i ode mne), jak postupovat.

Z tohoto dotazu vyplývá, že jste neudělala nic a teď se ještě ke všemu vymlouváte na zákony.

Jestli se pletu (třeba jste se jenom nechtěla zdržovat), uveďte, co konkrétně jste za tu dobu udělala. Ať máme na co navázat, potom se můžeme posunout dál.

Jinak byla moje kritika (hrozně jste mne naštvala, já bych svému otci pomohla) na místě.

drherz
hodnocení

1x

Musíte ho dát k soudu - žaloba na vyklizení nemovitosti

hajduk.cz/...

pravnilinka.cz/...

atanerss*
hodnocení

Děkuji moc

hodnocení

0x

Pochopila jsem dobře, že váš bratr šikanuje otce? *sok* A to ani sociálka, ani policie neposlali otce, jako majitele bytu, na radnici, aby synovi zrušil trvalé bydliště?! To je první krok.

atanerss*
hodnocení

Otec bratra vykázat z bytu sám nemůže / jsou na to prý nějaká kriteria, mimo jiné, že vystěhování by bylo možné, pokud by se bratr zdržoval v bytě 1-2x za měsíc./ Jinak nelze. A pochopila jte správně, vlastní syn šikanuje otce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]