Nejste přihlášen/a.
jakykoliv koncentrovany cukr je bily jed, bez ohledu na barvu. A jist ho jen proto, ze ma mineraly? Na jedne strane se travit abych do sebe dostal to dobre, neni zrovna vhodne reseni. Naavic pri zpracovani melasy vysokou teplotou ty mineraly zmeni svou formu z organicke na anorganickou, tudiz jsou pro telo tezce vstrebatelne. Nejzdravejsi v tomto pripade je med, protoze mineraly z neho jsou v biologicke podobe, navic obsahuje vice fruktozy, ktera nereaguje na inzulin. Ale ani s medem se nic nema prehanet. Jinak zdravotni ucinky medu si najdete sam, je toho plny internet.
Co melasa obsahuje?V každém případě je to odpadní látka při výrobě sacharozy.Krystalový cukr je nejčistší sacharoza.Technické postupy z ní po extrakci cukrové řepy odstranily vše škodlivé.A to je soustředěno v melase.Ta obsahuje zbytky bílkovin,solí a bakterií,které cukr znehodnocují.Pro dobytek to bývala pochoutka přidávala se do jadrného krmiva,
To, že se dnes považuje za zdravou pochutinu ,je nesmysl.Dokonce jsem přesvědčen,že by se tam po reélné analyze našly i patogeny,lidskému zdraví škodlivé.Konzumaci melasy i t.zv. hnědého cukru prosazují "smejdi",kteří z toho dělají kšeft za každou cenu.Koupí levně,prodají draho.Prostě židovina.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.