Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se naučit anglicky

Od: jbolk odpovědí: 1 změna:

Chtěl bych se naučit anglicky, čím a jak začít? Chci se to prostě naučit, jen tak sám pro sebe, vyloženě to asi ani nepotřebuji, ale rád bych se v tomto směru dále nějak rozvíjel.

Jde mi především o mluvenou angličtinu, tedy dobře a pěkně se domluvit, třeba na dovolené. Nějaké všeobecné základy ze školy už mám.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, doporučuji koukat na různé pořady v AJ - pro porozumění mluvené angličtiny, a frází + si naposlouchat gramatiku - mě to přišlo daleko logičtější, než to pracně teoreticky drit z učebnic, dobré je číst anglické texty, jak na netu, tak knihy, kde je strana anglicky, strana česky, tím se naučíte pracovat v kontextech.. Slovíčka se můžete učit podle oblastí, co Vás zajímá, na netu, na tabletech hrát různé anglické slovíčkové hry, je prostě fajn se angličtinou co nejvíce obklopit a hlavně se rozmluvit. to můžete na netu přes skype, třeba jako protislužbu, že zase Vy budete učit dotyčného česky.. Možností je poměrně dost :).. To že se můžete učit, ale nemusíte je velká výhoda, člověka to tak víc baví.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]