Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto na dálkové ovládání

Od: kejmilos® odpovědí: 7 změna:

Zdravím,dáte tip na koupi dobrého auta na dálkové ovládání jako dárek k Vánocům...díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

RC auto můžete mít za 1000 Kč i za 50 000 Kč. Může být malé do dlaně i velké 1:8. Může být na doma, nebo i do těžkého terénu.Múže být především věrným modelem se spoustou funcí, nebo jen maximálně efektivní mechanikou.

Musíte specifikovat.

repkin*
hodnocení

0x

Záleží dost pro koho a na co to chcete. Ježdění terénu (rychle nebo pomalu?), silnice apod.? Pro malé dítě nebo někoho staršího. Aby tam jezdil dokud to nerozbije, nebo aby si to mohl i opravit? Pro malé dítě tzv. do rozbití stačí cokoliv co prodávají v hračkářství do 1.000,-, cokoliv nad tu cenu bych kupoval buďto v bazaru a nebo přímo v modelářství.

doplněno 19.11.16 14:17:

Já mám kupříkladu slušnou nabíječku za 1.500 se kterou nabiju základní modelářské baterie, které tam mám teď i ty lepší, které plánuju koupit příští rok (větší kapacita, lepší a delší ježdění než teď, vyšší výdrž díky lepšímu systému nabíjení) bohužel cena baterie je +/- okolo 1.000,-. Auto v základu na stejnosměrný pohon okolo 4.000,-Kč. Bazarově se dá koupit za 1.500,-. Samozřejmě jsou lepší i horší auta. Dá se s tím skákat, blbnout, driftovat, jezdit na vodě, na ledu, všude. Jen se kupují náhradní díly, které jsou cenově dostupné. http://www.youtube.com/results?search_query=himoto+beetle+truck+1+10

jsou samozřejmě i různé jiné značky, některé kvalitnější, některé méně, se střídavým motorem to lítá okolo 60km/h

hodnocení

0x
Kdysi jsem si v Lidl koupit model Mercedesu CLK-GTR na 8 tužkových baterek. Cena 700 Kč a ikdyž je autíčko omlácený ze všech stran, tak pořád jezdí a jezdí.

lidus*
hodnocení

0x

Ono na tom autě až tak nezáleží, loni jsem koupila vnučkám krásný teréní jeep, po Vánocích sleva 50%, cena po slevě 850,-, má obrovskou chybu, nestačíme kupovat baterky. Raděj připlatit a koupit s nabíječkou, je na něm napsané, že ty baterky co nabijete doma v nabíječce jsou slabé a bohužel je to pravda.

Ony i baterky se dají koupit nabíjecí ;) já třeba nedám dopustit na řadu "eko" z Lidlu, za stovku 4 kusy a lepší než kdejaké dražší baterky :)
Některé nabíjecí baterky sice slabé jsou, ale zatím mám s těmito pozitivní zkušenost.

hodnocení

0x
Držel bych se značek hpi, traxxas, kyosho a obloukem se vyhnul himoto a spol.

hodnocení

pro malého kluka 5let,celkem se mi líbí tohle... rcobchod.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]