Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spoj Ostrava z Dům Energetiky

Od: h4ever® odpovědí: 6 změna:

Zkoušel jsem v Ostravě najít si spoj v tomto pdf ale není tam vůbec vidět na ty čísla spojů, mám to rozmazané.

Můžete mi někdo poslat screenshot z ulice 28. října (zast. Dům energetiky), sídliště Fifejdy a J.Trnky? Mám problém stíhat spoj do práce kvůli uzavřenému pruhu na Českobratrské tak bych chtěl jet od Domu energetiky na J.Trnky, jede tam něco před sedmou v prac. dny?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dam®
hodnocení

1x

Za Domem Energetiky, přes cestu - autobus 39, je to asi 1km, 3 minuty jízdy. Tam zajdeš i pěšky.

hodnocení

Pěšky na to nemám čas. Když přijedu z nám. Republiky tramvají tak, jediná zastávka v tom směru co je na J. Trnky (Kolem sídliště Fifejdy) je ta co je poblíž (viz můj odkaz) tedy na straně kde vystupuju. Pěšky nemám čas, spěchám do práce.

hodnocení

0x

A zkoušel jste : jizdnirady.idnes.cz/...

hodnocení

Z které zastávky jede bus 35 ve směru J.Trnky? Z této?

hodnocení

0x

Tady? odis.idos.cz/... Bus č. 35

hodnocení

JJ díky za screenshot, ale pdf jsem už otevřel v Opeře a tam to schéma vidět je bez rozmazaných písmen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]