Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvětšena slezina

Od: anicka2345 odpovědí: 7 změna:
Bývá při nachlazení zvětšena slezina?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

:-D Aničko, jek se pozná zvětšená slezina? Sám na sobě? *haha*

doplněno 21.11.16 07:06:

Laik nemá šanci nahmatat slezinu. Klidně si to může splést třeba s plným tlustým střevem, tračníkem. Proto může bolet břicho. jenzeny.cz/...

No, možná že by ji laik nenahmatal, to nedokáži posoudit. Ale samozřejmě se nahmatat dá. cs.wikipedia.org/...

Kdysi mi syn přelétl zídku a spadl na obrubník, pod žebry jelito jak blázen. V té chvíli také nevíte, jestli si neporanil žebra, nebo slezinu? Vždyť k natržené slezině můžete třeba úrazem, rvačkou, autohavárií přijít raz dva.

sebod*

dcera si při nehodě poranila slezinu. ležela v nemocnici i s jinými úrazy a teprve třetí den lékaři zjistili, že má prasklou slezinu.

hodnocení

0x

Veškeré informace o slezině zde : pi-centrum.e-shoper.net/...

drkarel
Muze byt, ale neni to moc caste. Je zapotrebi znat mnohem vic detailu.
anicka2345
hodnocení

I kdyz je to je lehké nachlazení? Já jsem se totiž do sleziny prastila a četla jsem, že když je zvětšena, tak je ještě krehci.

Jestli jste se praštila do sleziny a zdá se Vám nateklá, skočte si k doktorovi, prohmatá ji, případně Vás pošle na na krev a ultrazvuk. To musí určit lékař vyšetřením.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]