Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak posílit imunitu po mononukleóze?

Od: janinho* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jakým způsobem posílit imunitu po mononukleóze a kdy je vhodné začít. Zda již během léčby nebo až po doléčení (za předpokladu, že jaterní testy jsou již v pořádku)?

Děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Velmi dobrý je Wobenzym, ale dávkování a kdy začít raději konzultujte s Vaším lékařem.

sar
hodnocení

0x

Můj syn měl také mononukleózu a celkem mu pomohly z FINCLUBU želatinové bobule s výtažky ze žraločích jater, bral je opravdu dlouho. Tak zkuste třeba tohle. Imunita se neupraví hned, vše chce svůj čas. On nesměl sportovat a půl roku nosit aktovku do školy. Má teď sice málo bílých krvinek, ale nemocný bývá zřídka. Zdravím a přeju brzké uzdravení.

misazap
hodnocení

0x

Já teda mononuklézu přechodila, zjistilo se to až po 3/4 roce. Mě pomohly injekce B12 a actimel, polívky, hodně pít, hodně odpočívat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]