Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nadbytecnost a prideleni prace

Od: annas odpovědí: 4 změna:

Hezky den,

zamestnavatel me redukoval - nadbytecnost - po rodicovske dovolene, hral se mnou hru, zda sama dam vypoved nebo ne. nedal mi zadne pristupy, jsem na pozici personalni reditel, neprideluje mi praci, ale nuti me tu zustat 2 mesice behem vypovedni doby. nikoho tu nezajimam, sedim tu a koukam u stolu. je prosim mozne udelat neco, aby me dal na prekazku domu? opet zkousi, jestli sama nepristoupim na dohodu a neusetri. dekuji, AS

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

Promiňte, ale mě se zdá, že hlava problému je jinde. Vy jste se dostala na místo, na které nestačíte.

Personálnímu řediteli, stejně tak jako technickému nebo výrobnímu, se přece práce nepřiděluje. Ti všichni musí vědět co mají dělat a musí kmitat tak nějak sami od sebe.

krtek*

i to je pravda...ale tuhle informaci jsem nechtěl prezentovat jako první

krtek*
hodnocení

1x

personální ředitel...a neví jaké jsou jeho či zaměstnavatelovi práva a povinnosti?...nezlobte se mě na mě, ale člověk co má na starost personalistku musí zaměstnavatele utlouct paragrafama a ne se ptát na takových diskuzních forech...

bjvg
hodnocení

1x
Ne, nemusí vás poslat domů. A taky mi přijde divný, že se na to jako personalista ptáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]