Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divadlo Pardubice - oblečení

Od: mikihans® odpovědí: 6 změna:

Já vím, je to tisíckrát omýlaná otázka, ale... Nevím, na jaké "úrovni" je Pardubické divadlo, kam zítra jdu. Dá se za vhodné oblečení považovat tmavě modré rifle, bílá košile, černé sako a černé boty? Moc se mi nechtějí brát "tesilky" :)

Jdeme tam na "žhavě aktuální situační komedii A je to v pytli!" :)

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Do divadla v Pardubicích chodím dost často a můžu vám říct, že mužský jsou oblečeni každý podle svého gusta.Jak do klasických obleků, tak až někdy po extrém svetr-rifle, včetně botasek(tenhle styl je zaplaťpámbů ojedinělý).Nevidím důvod,proč byste tak,,jak popisujete, nemohl divadlo navštívit.Většina mladých bývá oblečených podobně jako vy.Tesilky u mladých nefrčí:-DHlavně vám přeji dobrou zábavu a divadlo ať se vám líbí.

majsterjoe*

No trend botasek, tenisek k saku a košili je vcelku běžná věc k vidění. Naprosto to nechápu a to nejsem nijak starší ročník.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, mně to přijde jako oblečení přiměřené divadlu i tomu, že jde o komedii (na operu by to vhodné nebylo). Hlavně si to užijte a nestresujte se oblečením. Zdravím!

doplněno 18.11.16 19:07:

Nemáte zač - bude to OK.

hodnocení

Zdavím a děkuji ;)

lucie*
hodnocení

3x

jasně,ben to napsal dobře.Kdyby šlo o balet,operu apod.tak by to chtělo se vším všudy,ale veselé divadlo bude o.k.tak jak píšete.Jak nemají rifle žluté švy a velké"skejtácké"kapsy na zadku*smich*tak to bude v poho,ale myslím,že nejste ten typ co by to nosil.

Myslím,že tam uvidíte pestřeji oblečené lidi,dneska je možné vše,lidi jsou hodně neformální a odvážní...možná se potom budete divit,že jste nejelegantnější.

doplněno 18.11.16 19:25:

Já viděla v Praze v kalichu(sice na muzikálu,ale i tak...)pána co měl takovou tu vestu na ryby v khaki barvě,manželak měla podobný outfit*nevi*a nebyli jediní.Přitom i k těm ryflím,jde nějaký svetřík,pro ženy halenka,slušné boty a je to.

hodnocení

i vám děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]