Nejste přihlášen/a.
Já vím, je to tisíckrát omýlaná otázka, ale... Nevím, na jaké "úrovni" je Pardubické divadlo, kam zítra jdu. Dá se za vhodné oblečení považovat tmavě modré rifle, bílá košile, černé sako a černé boty? Moc se mi nechtějí brát "tesilky"
Jdeme tam na "žhavě aktuální situační komedii A je to v pytli!"
Díky
Do divadla v Pardubicích chodím dost často a můžu vám říct, že mužský jsou oblečeni každý podle svého gusta.Jak do klasických obleků, tak až někdy po extrém svetr-rifle, včetně botasek(tenhle styl je zaplaťpámbů ojedinělý).Nevidím důvod,proč byste tak,,jak popisujete, nemohl divadlo navštívit.Většina mladých bývá oblečených podobně jako vy.Tesilky u mladých nefrčíHlavně vám přeji dobrou zábavu a divadlo ať se vám líbí.
Dobrý den, mně to přijde jako oblečení přiměřené divadlu i tomu, že jde o komedii (na operu by to vhodné nebylo). Hlavně si to užijte a nestresujte se oblečením. Zdravím!
Nemáte zač - bude to OK.
jasně,ben to napsal dobře.Kdyby šlo o balet,operu apod.tak by to chtělo se vším všudy,ale veselé divadlo bude o.k.tak jak píšete.Jak nemají rifle žluté švy a velké"skejtácké"kapsy na zadkutak to bude v poho,ale myslím,že nejste ten typ co by to nosil.
Myslím,že tam uvidíte pestřeji oblečené lidi,dneska je možné vše,lidi jsou hodně neformální a odvážní...možná se potom budete divit,že jste nejelegantnější.
Já viděla v Praze v kalichu(sice na muzikálu,ale i tak...)pána co měl takovou tu vestu na ryby v khaki barvě,manželak měla podobný outfita nebyli jediní.Přitom i k těm ryflím,jde nějaký svetřík,pro ženy halenka,slušné boty a je to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.